Резултати от 1 до 5 от общо 5

GoClever GC-3535

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. DaGa
    Guest

GoClever GC-3535

Здравейте искам да попитам има ли някой колега такъв модел gps и ако има какви са му впечатленията?
    Аз наскоро си купх такъв,но имам проблем с него,постоянно търси връзка със спътниците и ако намери
    такива намира много малко и все със слаб сигнал. А и много често губи връзка, понякога дори и не намира
    никакви сателити

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re:GoClever GC-3535

Това на открито ли става?

4. DaGa
    Guest

ми на открито рядко, но се случва,но попринцип вътре в колата го прави най-често

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

А какава е колата. Случайно да е с онези стъкла със специалното покритие за по добра изолация, по лесно охлаждане с климатик през лятото. Тези стъкла влошават сигнала. Друг вариант е все пак кабелчето на антената вътре в GPS-а да не прави добърр контакт. Може да се оправи и да се намести. Ако е гаранционене направи рекламация. Все пак си мисля, че нямаш проблем щом на открито работи както трябва. По принцип ако предното тстъкло екранира трябва да се ползва външана антена.

6. Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    София

Изпoлзвам темата, за да попитам за проблем със същият модел навигация- GC-3525.
    Качих му ИГО 8 и работеше нормално известно време.
    след това, не съм сигурен дали само се получи или му беше помогнато, но като се включи устройството и не може да се стартира навигационната програма. отива в основното меню. като се кликне на бутон "GPS" и не се случва нищо! горното малко бутонче "М" също не стартира навигация, а първата програма от избраната папка. За да стартирам навигационната програма, единственият начин е да отида до ехе файла през браузъра. но това е много бавно и досадно.

предполагам че е изтрит някой файл от основната директория. От къде мога да разбера кой е и да го сваля? от месеци ровя по нета, но нищо не намирам!

мерси предварително!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. GOCLEVER карти
    От vandu във форум GPS - модели, софтуер, карти и трикове
    Отговори: 1
    Последно: 01-05-14, 10:59
  2. Проблем с Goclever GC-5066FMBT
    От kostadinov във форум GPS - модели, софтуер, карти и трикове
    Отговори: 0
    Последно: 14-03-14, 12:10
  3. IGO на GOCLEVER NAVIO 400 може ли?
    От donmishon във форум GPS - модели, софтуер, карти и трикове
    Отговори: 5
    Последно: 15-03-12, 14:16
  4. подробна карта на Сърбия за GoClever
    От katalino във форум GPS - модели, софтуер, карти и трикове
    Отговори: 6
    Последно: 29-01-10, 10:15
  5. GPS GoClever 5055
    От katalino във форум GPS - модели, софтуер, карти и трикове
    Отговори: 5
    Последно: 28-12-09, 22:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе