IGO на GOCLEVER NAVIO 400 може ли?Ако може от къде да изтегля софтуер и карти и как да инсталирам. Предварително благодаря.
IGO на GOCLEVER NAVIO 400 може ли?Ако може от къде да изтегля софтуер и карти и как да инсталирам. Предварително благодаря.
Може, аз съм с такъв. ИГО Примо версия от февруари 2011г. с карти на Навтек, телеатлас и топ мап.
Как става не знам платих си 20 лв. и ми го направиха.
Има си всичко камери, 3Д, полицеиски засади абе квот ти дойде на акъла.
Кой може да ми инсталира Иго ПРимо версия от февруари 2011 г. на GPS Goclever navio 400
Търси отговори във форума http://forum.pocketbulgaria.com/viewforum.php?f=51
Колега всичко става с килпроцес който убива процеса на гоклевера и стартира новия който се намира на сд картата. аз съм пускал гармин на същата
Не е необходимо - в софтуера на устройството трябва да има опция за посочване пътя на навигацията /навигационният софтуер/ - тоест - може да работят двата софтуера едновременно, без да слагаш друж shell и т.н.
Мисля че на шефа навигацията точно така я направих..
Другия вариант е да си сложиш GoShell - има го навсякъде по форумите.. а не е коректно да давам линкове към други форуми - ако не се справиш с намирането и инсталирането му, пиши ми на ЛС.
ЕДИТ: Излъгах за шефа, но за инсталирането съм сигурен - пробвай и ще видиш че става без да буташ вътрешната памет на устройството - просто слагаш някой готов IGO за твоята резолюция и променяш пътя на навигацията от устройството!