Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 22 от общо 22

Препоръка за хубава навигация за начинаещ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Re:Препоръка за хубава навигация за начинаещ

Това е форестър. Тези които си падат по този тип возила знаят за какво става дума

Относно китайските NO NAME устройства. Без коментар. Гледам да стоя по-далече от такива, но за всеки влак си има пътници...

П.С. Не е въпроса да се вземе Гармин за 800 лв. Но и нещо китайско няма да му отива. Така, че нещо средно (като Prestigio-to примерно) би свършило работа.
    Ако аз трябваше да избирам в момента бих гледал ЦЕНА, ГАРАНЦИЯ, КАРТИ (щото GPS без карти е като компютър без интернет, че и по зле)

2.  

3. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от sombrero
    Здравейте и добре заварили,
    никога не съм ползвал навигация, като изключим 5-6 опита с вградената в htc legend.
    Сега имам желание да си сложа в колата истинска навигация и си я представям така:
    дисплей min 4.3" и добра разд. способност
    лесна за ежедневно сваляне и поставяне
    с възможност за свързване на телефон чрез блутуут, а ако може и с аудиото на автомобила( аз и за автомобила не съм сигурен, че дава възможност за такава връзка - форестър 2007)
    да говори на български или да мълчи, изписването няма значение.
    да е до 500 лв, а ако е до 400 ще е голям плюс.
    Ако изискаванията ми звучат прекалено лаишки, ще съм благодарен и на линк към място, където мога да се запозная на теория с този тип устройства.
    Благодаря и до скоро
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1305093660[/time]_________________________________________________

Забравих да спомена, че ще се ползва 70% в София, 25% из страната и 5% Европа
    Погледни и тази оферта.

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от glowndark
    Това е форестър. Тези които си падат по този тип возила знаят за какво става дума

Относно китайските NO NAME устройства. Без коментар. Гледам да стоя по-далече от такива, но за всеки влак си има пътници...

П.С. Не е въпроса да се вземе Гармин за 800 лв. Но и нещо китайско няма да му отива. Така, че нещо средно (като Prestigio-to примерно) би свършило работа.
    Ако аз трябваше да избирам в момента бих гледал ЦЕНА, ГАРАНЦИЯ, КАРТИ (щото GPS без карти е като компютър без интернет, че и по зле)
    Какви карти. Всичко се тегли от нета. Престижиото не е лошо. Аз съм с такова, но стар модел. Предимството му пред останалите китайчета е, че имат сервиз. Иначе оригиналнич софтуер съм го ползвал само един месец. Непрекъснато излизат карти и трявба да се ъпдейтват. Оригинанлния софтуер не приема пиратски карти, докто на китайчетата от Аукро директно им слагаш новите карти. Който иска да е легален и да плаща за карти да си купи Гармин. Поне си имаш ъпдейт за две години.

5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от glowndark
    Престижиото има едно единствено предимство пред китайските нонейм GPS-и и то е гаранцията му. Не е малко де.
    Но да не се залъгваме - и като хардуер и като поддръжка, това си е стандартен китайски ПС, просто брандиран от Асбис.

6. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от sombrero
    Здравейте и добре заварили,
    никога не съм ползвал навигация, като изключим 5-6 опита с вградената в htc legend.
    Сега имам желание да си сложа в колата истинска навигация и си я представям така:
    дисплей min 4.3" и добра разд. способност
    лесна за ежедневно сваляне и поставяне
    с възможност за свързване на телефон чрез блутуут, а ако може и с аудиото на автомобила( аз и за автомобила не съм сигурен, че дава възможност за такава връзка - форестър 2007)
    да говори на български или да мълчи, изписването няма значение.
    да е до 500 лв, а ако е до 400 ще е голям плюс.
    Ако изискаванията ми звучат прекалено лаишки, ще съм благодарен и на линк към място, където мога да се запозная на теория с този тип устройства.
    Благодаря и до скоро
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1305093660[/time]_________________________________________________

Забравих да спомена, че ще се ползва 70% в София, 25% из страната и 5% Европа
    И защо не си инсталраш на телефона навигация и с един допълнителен комплект зарядно и стойка си на 6!?
    Нормално е да не си очарован от вградената! Не знам да има модел телефон с вградена офлайн навигация, че и с карти! Виж във форума за андроид има цяла секция GPS и ще намериш кракнато последни версии на всичко най-добро с последни карти на Б-я и Европа! Аз на моя Дел Страйк съм си инсталирал и Иго и КоПилот и Сиджик, просто така за разнообразие с последните карти!

7. SAGE
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от backinblack
    ............ Не знам да има модел телефон с вградена офлайн навигация, че и с карти! .........
    Освен ако не броиш Nokia за телефон и навигацията му за навигация, но според мен последните версии на навигацията са добри и всички карти са безплатни и офлайн.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от SAGE
    Освен ако не броиш Nokia за телефон и навигацията му за навигация, но според мен последните версии на навигацията са добри и всички карти са безплатни и офлайн.
    Винаги съм бил на телефон с ОС! Преди с WM, а сега с Андроид и изобщо изключих, че има такава марка, а и той пише че има андроид телефон, а андроид и ундоус мобиле телефони с вградета офлайн навигация няма! Верно, че нокията има навигация, май и гармин беше!?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Хубава прясна риба в София
    От cooler във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 30-08-13, 07:58
  2. Хубава Видео Карта с AGP слот
    От na4kata във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 18
    Последно: 03-10-06, 01:17
  3. "Хубава си моя горо"
    От BokoB във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 7
    Последно: 16-03-04, 16:44
  4. КОЙ РАЗБИРА ОТ ХУБАВА МУЗИКА???
    От Kren във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 31-12-03, 14:33
  5. дайте някой хубава Spy програмка
    От mikk във форум Общ - софтуер
    Отговори: 16
    Последно: 03-03-03, 13:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе