Не, нямали наличности. Но от ревютата които изгледах през последната седмица, това че губи доста детайли при съдържание над 600 нита ме и разубеди да взема Хайсенс, дори бях готов да купя U7K , но най вероятно ще следя цените на TCL C805 или C845, и евентуално информация дали след ъпдейти U8K са отстранили тези свои проблеми.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 27-11-23 в 11:34.
Май не съм забелязал нещо такова, но ми е доста ... "постно" тестването за сега - само няколко серии на "голямата обиколка" в ХДР и телевизия преди заспиване. Ползвам "кино нощ" или "кино ден", като само смених температурата на "топъл2", че "топъл1" нещо ми е прекалено жълто-зелен и там си е изключен "динамичния" контраст.
Здравейте,
От няколко дни съм със слендия модел на Hisense - 55E7KQ Pro. Не намирам много информация за оптимални настройки на картината освен в този клип https://www.youtube.com/watch?v=Eny8QTlTMfY&t=1s . Основно се гледа Netflix, YouTube, HBO и Виваком. Цветовете на Тв ми се струват доста бледи, въпреки всички настройки които опитвах на картината, даже обмислям връщане в 14 дневния срок. Дали някой ползва същия телевизор, ако може да сподели настройки на картината и дали има избледняване на цветовете?
Sagittarius
Аз също не намерих настройки. Пробвай като изключиш подобрителите и ако пак не ти харесва връщай.
тези са за U7K, но той е с локално затъмняване
Мерси, ще видя какво е останало от подобренията и ще пробвам с клипа. Все още имам няколко дни за размисли и да разгледам за други модели тв.
Приятна вечер.
U8KQ 75" Review (deutsch)
https://www.reddit.com/r/Hisense/com...eview_deutsch/
Интересно ревю, но прави впечатление че човека харесва доста ВИДА, и го разбирам, както няколко пъти го споменах, това е най бързата операционна система за телевизор с която съм работил
- - - - - - - - - -
- tvOS
- Android TV
- Vidaa
- Tizen
- WebOS
- Google TV
- Fire TV
Да, на картко много хубав телевизор, проблема е че мен ревюто на AVF ме отказа от него.. човек да се чуди на кого да вярва...
- - - - - - - - - -
Сега като се замисля, Германеца прави ревю на база потребителска гледна точка, без замервания, задълбочени сравнения и т.н. за разлика от AVF. Човека коментира това което вижда и знае .
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 12-12-23 в 23:27.
Повечето най-популярни ги има
Както са казали преди мен, най-популярните ги има. Няма HBO. Ако държите на определено приложение, мога да проверя.