Здравейте.
Първи пост ми е така че ако засегна някой се извинявам.
Телевизора от заглавието на темата го имам от 2 седмици и като изображение съм много доволен. Особено с убийствения червен цвят. Фен съм на Ферари във F1 и сега вече го видях с истинския му цвят.
Да не се отклонявам и да изложа проблемите - за мен не са чак толкова големи, но ме дразнят.
1. Player на филми от флашка или диск USB - мега зле. Пробвах с mkv файл(само такива гледам на филми) и го плейва, но без субтитри от файл srt и направо губи управление докато не го изключа от тока. Пробвах същото по мрежа през media от apps да чете от диск на рутера ми и там положението е по-добро. Плейва без проблеми и се поддава на команди от дистанционното, но субтитри пак няма.
2. При споделяне на екрана от лаптоп или телефон - свързва се без проблеми. Проблема е че като му пуснa клип примерно от youtube се започва буфериране и накъсване та е страшно. Трябва да сваля резолюцията на 480p та да върви нормално. По тази точка да кажа, че не ми е проблемна мрежата, защото преди бях с Philips 4k телевизор и 2160p си ми вървeше нормално даже и през 2.5Mhz WiFi.
Предварителни благодарности на всеки помогнал.