Мнения и избор на LCD / LED / Plasma телевизор - SetCombG.com Форуми
Линк към старите теми за избор на телевизор
Избор на LCD / Plasma телевизори - 2008
Избор на LCD / Plasma телевизори - 2009
ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2010 ГОДИНА !
Мнения и избор на LCD / LED / Plasma телевизор - SetCombG.com Форуми
Линк към старите теми за избор на телевизор
Избор на LCD / Plasma телевизори - 2008
Избор на LCD / Plasma телевизори - 2009
ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2010 ГОДИНА !
видях разликите са незначителни между W5500 и W5800 и този DVB-S сателитен тунер които дори не знам ще ми върши ли по добра работа.
Би трябвало да върши-щом са го поставили.Ако не държиш да има сателитен тунер си вземи W5500-има си кабелен и ефирен цифров тунер.Първоначално публикувано от venci79
Благодаря.Първоначално публикувано от hristoslav2
Panasonic или LG ще търся.
ЧНГ
Желая много здраве и щастие на вас и вашите близки,както и много успехи през 2010.
Искам да питам на новите плазми проблем ли е да седи постоянно тонколона до екрана на около 10-ина сантиметра.
Спомням си че на старите CRT-та това създаваше проблеми с кинескопа.С плазмите така ли е?
ПриветПървоначално публикувано от Bivola
Отговорът е: НЕ. При CRT тръбите магнитното поле на постоянния магнит на високоговорителя (ако не е екраниран) смущава траекторията на електроните, летящи към луминофора. При плазмите и LCD технологиите са други.
От днес има намаление на LG LH7000 в метро 32,37, 42 инчови !
Дано да съм бил полезен на някого с тази информация.
Със сигурност си - на всички потребители на телевизионните теми.Първоначално публикувано от KOKOMANIA
а можеш ли да ми разясниш повече за DVB-S тунера.Първоначално публикувано от hristoslav2
DVB-S тунера е този тунер, който ти позволява да гледаш цифрови сателитни програми. Ако са кодирани - трябва ти CAM модул, в който да пъхнеш картата на своя цифрово-сателитен провайдер (Например ITV), за да разкодираш кодираните канали. Всеки телевизор, който има цифров тунер има CAM слот за целта. Но не всеки има DVB-S тунер.Първоначално публикувано от venci79
P.S. Стандартите за приемане на цифрова телевизия (най-общо казано ) са (засега) 3 броя: DVB-T - ефирен, DVB-C - кабелен и DVB-S(S2) - сателитен
а имат ли разлика в качеството на сигнала и кои е за препоръчване.
Знае ли човек... сателитните изтърват връзката при лошо време, земетресения и наводнения от тип 2012. Аз лично засега разчитам на кабела....Първоначално публикувано от venci79
ОК. И сега, как да тълкувам продажбата на моето LCD, hristoslav2?Първоначално публикувано от hristoslav2
С една дума неми трябва такъв тунер DVB-S(S2) - сателитен.но за в бъдеще може би тои пък наи-много да се развие и другите въобще да отпаднат хм какво да правя?