Първоначално публикувано от
airclima Желая да знам защо ми е изтрита регистрацията velev.klima във форума като не съм нарушил правилата на форума. Аз не съм написал обида към никого докакто ти ме обиди като ме нарече ТРОЛ във раздела за втора употреба. И дори ме заплаши на лично че ще ме оставиш да си стоя при боклуците дето съм продавал.
Вие се съгласявате, чрез използването на този форум, че няма да публикувате материали, които са неверни, клеветнически, обидни, вулгарни, заплашителни, неприлични, заплашителни, нарушаващи неприкосновеността на личния живот на човека, материали за възрастни или по друг начин в нарушение на всички международни или български закони. Вие също се съгласявате да не публикувате материали с авторски права, освен ако не притежавате авторските права или имате писмено съгласие от собственика на материали с авторски права. Спам, наводнение, реклами, верижни писма, пирамидални схеми, и увещаване също са забранени в този форум.
Моля подкрепете ме да ми въстановят регистрацията. Мисля че на доста хора съм помагал с каквото мога.