37" PDP
42" PDP
50" PDP
60" PDP
Здравейте!
По принцип съм фен на плазмената технология на картината и досега съм ползвал Панасоник.
От кратка обиколка по магазините останах с впечатление,че плазмите на Панасоник, които се предлагат в момента са само единични бройки, използвани за мостри.
Искам да попитам какво е вашето мнение за плазмите на LG.
По- точно тези два модела: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...0PB560B-PLASMA , http://www.technopolis.bg/b2c/detail...0PB5600-PLASMA.
На 50" екран резолюция 1024х768 е меко казано остаряла.
За 50 инчовия модел четох това ревю:LG 50PB560B Review : Cheap 50 Inch Plasma TV,
където му хвалят картината.
Моето питане е по-скоро към собственици или консултанти от големите вериги, които имат преки впечатления.
LG arrête à son tour le Plasma ! | HDfever - и LG официално "зарива огъня" ...
В карфур има LG PB660 50" fullhd за 940лв. 0% лихва за 6м на изплащане.
Не препоръчвам да се взема стока на изплащане - накрая, като си направите сметката излиза, че сте платили двойно първоначалната цена.
След седмица, ще помоля колега да надраска няколко реда, относно триковете използвани от търговците с цел да ви накарат да си вземете стока на изплащане...и да останете техни длъжници максимално дълго време.
Аз съм ползвал подобна промоция 0% към дск за уред от тп и е наистина 0% лихвата за 10вноски. Няма такси лихви и др, но може би защото така или иначе имам сметка в дск.
Аустралиан фърмуера има същите?
For 50ph670s;
Firmware 04.xx.xx
Picture Mode = Any
Trumotion = Off / User / Clear / Smooth
Firmware 05.01.04
Picture Mode = Cinema
Trumotion = Smooth (You cant change it)
Picture Mode = Expert
Trumotion = Clear (You cant change it)
Firmware 05.01.18
Picture Mode = Any
Trumotion = OFF (You cant enable it)
Този пост е редактиран от kumar; 24-11-14 в 07:15.
Някой има ли впечатления от LG 60PB660V PLASMA ? Има го в Технополис. Явни недостатъци?
Намерих ти ревю на неговият предшественик от 2013
LG 50PH660V review | TVs | What Hi-Fi?
Благодаря! Никак не е обнадеждаващо.