-
Re:LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
здравейте !скоро писах в главният форум но искам тук да попитам за два модела на LG -единият е LD450, a другият е TOSHIBA LV733,ако някой има преки наблюдения кой си заслужава повече ще съм благодарен да ми даде информация. Ще се гледа от 2м(колко инча да е ?) - HD player, кабелна и PC то към него(ако може) .благодаря предварително!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от ivanpet
Ако възпроизвеждаш от флашка може в нея да е проблема.
Да от флашка е , но на компа няма проблеми . Поръчах си по бърза флашка и ще видя тогава дали ще насича.
-
Hi!
Recently my LG 42LE5500 was upgraded to 03.20.12 but since then I cannot sort TV programs (digital) - there were no GREEN button to move programs ?!?!?!?!?!?!
What can I do ?
Sollution 1 : Can I arrange the programs For example, BTV is my 51, I was 1.
If you use a digital tuner before running the automatic setup uncheck the automatic numbering.
regards from Slovenia,
Aljosa
Какво мога да направя?
Решение 1: Мога ли да организира програми, например, БТВ ми е 51, а бeше на 1.
Ако използвате цифров тунер, преди да пуснете автоматично търсене махнетете настройката за автоматично номериране.
Поздрави от Словения
Aljosa
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Здрасти за какво са версиите 3.15 инсталирват ли се и как да ги инсталирам и каде. А моделат LD350 26-инча със каква версия е,и каква трябва за се се активира divX play
-
Цитат:
Първоначално публикувано от asa77
здравейте !скоро писах в главният форум но искам тук да попитам за два модела на LG -единият е LD450, a другият е TOSHIBA LV733,ако някой има преки наблюдения кой си заслужава повече ще съм благодарен да ми даде информация. Ще се гледа от 2м(колко инча да е ?) - HD player, кабелна и PC то към него(ако може) .благодаря предварително!
Аз имам LD 450 и съм много доволен, мога само да ти кажа от това което съм прочел че LG е по лек с 3 кг., има по-добър контраст и може да възпроизвежда филми от флашка(след съответната намеса). Моя е свързан с PC чрез 10 м. кабел HDMI-HDMI(Hama) и няма проблеми с възпроизвеждане на HD и от компютъра. Прецени си сам кое ти е нужно .
-
Цитат:
Първоначално публикувано от ivanpet
Някой знае ли как се запазват промените за субтитрите или всеки път трябва да сменям на cyrillic?
Доколкото знам, не може да се запазват, използва по подразбиране според зададената държава.
Аз дадох страна Украйна, там е активен DVB-T тунера (но не и DVB-C) и субтитрите по подразбиране са на кирилица.
-
Някой няма ли да обясни на колегата aljo00 ,как да подрежда програмите на LE5500 ??
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg453666
Аз ще преведа отговора на английски или на словенски.
-
Само със универсално дистанционно ли мога да проверя работените часове на LG LD 650? Има ли друг начин?
Това е цитат на по стар постинг на hristoslav: "LD350/420/450/550 са на друго шаси с друг процесор и при тях влизането в сервизното става с универсално дистанционно."
Предварително благодаря
-
Цитат:
Първоначално публикувано от cmyk
Само със универсално дистанционно ли мога да проверя работените часове на LG LD 650? Има ли друг начин?
Предварително благодаря
Отговорът е - да, само със сервизно дистанционно може да влезеш в сервизното меню,където има позиция UTT - наработените часове /Use Time Timer/.
-
-
някой има ли впечатление от новия 3д модел на LG 55LX9500
-
Здравейте на всички дне си купих LG LD550 ,обаче имам един въпрос защо не ми тръгва DIVX
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Напиши му просто да си махне отметката за автоматично номериране,когато си пуска автоматичната настройка.
P.S. Оп не съм го видял,че го има по долу в решението.
-
http://www.marcush.de/2010/11/11/net...k-google-maps/
http://www.hdtv.ru/news/industry/963...kiy-rynok.html
Цитат:
Първоначално публикувано от 5ev
Здравейте на всички дне си купих LG LD550 ,обаче имам един въпрос защо не ми тръгва DIVX
Прочети си инструкциите и провери дали не се изисква регистрация на сайта
http://www.vod.dvix.com/
Цитат:
Първоначално публикувано от madmaxx
Напиши му просто да си махне отметката за автоматично номериране,когато си пуска автоматичната настройка.
P.S. Оп не съм го видял,че го има по долу в решението.
благодаря за съвета, но мисля ,че при него не работи зеленият бутон и не може да си подрежда програмите.
Цитат:
Първоначално публикувано от aljo00
Hi!
Recently my LG 42LE5500 was upgraded to 03.20.12 but since then I cannot sort TV programs (digital) - there were no GREEN button to move programs ?!?!?!?!?!?!
What can I do ?
Sollution 1 : Can I arrange the programs For example, BTV is my 51, I was 1.
If you use a digital tuner before running the automatic setup uncheck the automatic numbering.
regards from Slovenia,
Aljosa
Hi Aljosa
You can do only what you wrote as a solution.
Uncheck the automatic numbering when your autoplay settings.
Greetings from Bulgaria
Hristoslav
Lep pozdrav iz Bolgarije
Hristoslav
-
LGMOD версия 1.5.5 - опакован във формат *.epk за лесно инсталиране.
http://sourceforge.net/projects/openlgtv/files/