А ми
докато се чудиш :) отвори ръководството да видиш . Там би трябвало да пише и да има рисунки на изходите и вариантите на свързване
Преглед за печат
А ми
докато се чудиш :) отвори ръководството да видиш . Там би трябвало да пише и да има рисунки на изходите и вариантите на свързване
Трябва ти преходник, примерно този: http://cable.bg/product_info.php?products_id=19634
Да бе Данчо, има. Само не разбрах как трябваше да ми помогне мнението ти.
Въпросът ми не е към майсторите по хвърляне на боб, а към някой, който евентуално е пробвал аудио аналогов сигнал от изхода за слушалки и от SCART. Друг начин за извличане на аналогов сигнал за звука от този телевизор просто няма. Толкова ли е чудно?
Благодарности на Момчил. Ще питам в магазина и за такъв вариант. Но всичко това става излишно, ако качеството е подобно на изхода на слушалките. Идеята беше да спестя някой лев ако е все тая.
П.П. А може и за пробата просто да напъхам жиците на съответните места в скарта... :)
Този, който е в линка е малко скъп, но си заслужава. Ако ти е за парите, има преходници и по 2 лв. А звука от скарта би трябвало да е по-добър.
[quote=Svetste ]
Да бе Данчо, има. Само не разбрах как трябваше да ми помогне мнението ти.
Въпросът ми не е към майсторите по хвърляне на боб, а към някой, който евентуално е пробвал аудио аналогов сигнал от изхода за слушалки и от SCART. Друг начин за извличане на аналогов сигнал за звука от този телевизор просто няма. Толкова ли е чудно?
Благодарности на Момчил. Ще питам в магазина и за такъв вариант. Но всичко това става излишно, ако качеството е подобно на изхода на слушалките. Идеята беше да спестя някой лев ако е все тая.
П.П. А може и за пробата просто да напъхам жиците на съответните места в скарта... :)
[/В ръковотството пише Гнездо Euro Skart (AV1\AV2)Цитат:
Първоначално публикувано от Svetste
Към тези гнезда може да свържете чрез SKART ВХОДЯЩ ИЛИ ИЗХОДЯЩ СИГНАЛ ВЪНШНО УСТРОЙСТВО
Така че чети по-вече! :RTFM: :)
стр.20 от ръководство за експлатация
37LH5000
Софт. му е 3.24, за да му видя часовете към кой софт. трябва да премина?
Може ли едновременно да гледам РС и ТВ?
Купих преходник за 2.40 лв. Всичко е наред. Действително, само единия скарт вади аудио от DTV. Сигналът си е съвсем на ниво, не като от слушалките. И кабела с чинчовете и преходника са от най-простите. Има някакъв шум, но е пренебрежим спрямо сигнала. Е, ако ще правя записи с този сигнал ще сменя кабела, но едва ли ще се наложи.
Здравейте,
Имам едно питане дано някой знае отговора и ми отговори.
Имам 42LH2510 и съм си активирал USB-то разбира се. Но както всички знаем ТВ-то не поддържа DTS звук.
Въпроса ми е:
Ако си взема Samsung HT-XQ100W и го свържа по оптичен кабел с ТВ-то дали ще може да декодира DTS?
То за можене може, но няма как да го изкараш от телевизора.
Е нали и TV-то има оптичен изход?
Трябва да го даунгрейднеш до версия на фърмуера 3,15.Цитат:
Първоначално публикувано от zorbata
Имам проблем с моя ЛХ5000, на моята кабеларка има пуснати цифрови канали по коаксиален кабел на 576i и няколко на 1080i. Като тръгна да ги търся обаче ми намира само 45 канала, а те са 99. Като на 14 от 45те ми изписва "Няма сигнал" но когато си решат се появяват. Интересното е, че имам приятели които са на същата кабеларка обаче с Panasonic и те си ги хващат без проблем. Настройките на кабелната са:
Честота: 114000
Скорост: 6900
Модулиране:256QAМ
и още нещо което ми казаха ident 00001 или нещо такова, но това нямам къде да го въведа в настройките за ръчно търсене
на Самсунг до колкото разбрах е лъщото като при моето ЛГ самоче намират по 25 канала някъде. Някой може ли да ми помогне? Как така Панасониците си хващат всичко без проблем, а аз немога?
Ако си сигурен ,че това са данните,опитай да сканираш ръчно, ако приемем ,че 114Мхц. е начална /основна честота ,добавяй всеки пакет през 8Мхц. В кой град и на коя кабеларка си ?
От Силистра съм тя кабеларката с цифрови канали е една :)