здравейте искам да попитам за модел lg 32ld450 как се отключва усб да чете от там филми
прочетох на първа страница и ми се вижда доста сложно
има ли друг начин мерси предварително
Преглед за печат
здравейте искам да попитам за модел lg 32ld450 как се отключва усб да чете от там филми
прочетох на първа страница и ми се вижда доста сложно
има ли друг начин мерси предварително
Гаранцията ти се удължава със същият период в който телевизора е бил в сервиза./гледат се печатите и попълнените данни в часта за сервиз в гаранционната карта /.Примерно ,ако е стоял там 20 дена ,с толкова ще се удължи гаранцията на телевизора ти. Новите /подменени/ части нямат отделна гаранция-обща е на целият телевизор. Възможно е да се получи пак този дефект...Цитат:
Първоначално публикувано от beretta92sd
Изглежда има чест проблем със средните бутони на дистанционните на някой серии от тази година. Проявява се след месец-два и засяга бутоните "ОК" и околните му - започват много трудно да "хващат". С камерата на телефон може да се види IR мигането и съответно липсата му.
Изглежда си знаят за проблема и гаранционно ми го смениха без проблем в Роял електроникс - поръчаха ново и после ги разменихме с моето.
LG застрелва КОНКУРЕНЦИЯТА с ... !
http://www.digitalversus.com/ips-led...ews-16763.html
he cherry on the cake, however, is that the LEX8 displays a perfect black—it's so deep that our sensor couldn't even measure it! The fact that it didn't register at all means it must be somewhere between 0 and 0.0049 cd/m²—the maximum value measured by our most sensitive piece of equipment.
Пише,че черното било толкова черно та даже техниката с която измервали неможела да го отчете.Дано научим скоро и цените.
Здравейте колеги! Имам проблем с инфото (guide) на моя телевизор LG 37LF2510. На операторския приемник STB всичко с е нормално но на LG-то от 110 канала имам инфо на 7-8. Всичко което ми е дошло на ум съм го направил: пресканиране на каналите, рестартиране на тв-то с и без СА модула, фабрични настройки и наново сканиране,обновяване на Firmware V 3.55.00, смяна на всякъкви езици и часови пояси но без резултат. Някой има ли идеа как да се справя с този проблем.
Поздрави!
Здравей, аз имам същият модел но е 42 инча. При моя се появиха някакви петна и от сервиза ми го замениха с нов, но чаках цял месец(по точно точно днес го взех)-толкова е законият срок за ремонт.Носи и твоя но се запознай първо със Закона за защита на потребителите- днес се опитаха да ме врътнат с нещо от сорта ,че до края на месеца може би щели да ми го сменят, но бях подготвен и им цитирах два члена от този закон, а и имах уговорка с комисията за защита на потребителите, че ако ми откажат замяна или разваляне на сделката, както е по закон, да ги посетя за да си подам жалба при тях, и след около 20 мин. бях горд собственик на чисто нов LG42LD420. Желая ти успех и на теб!Цитат:
Първоначално публикувано от beretta92sd
Колебая се м/у LD 565 и XV 733 на Тоshiba. Как e качеството на картината на LGто при SD сигнал?
Aко се пусне филм през USB-то има ли DTS звук ?
Благодаря предварително.
1. LD 565 / на средно нивоЦитат:
Първоначално публикувано от DM_777
2. Не. LG не са купили права за DTS в модели 2010 година
http://biz.cnews.ru/news/line/index....0/12/01/418364
http://blog.lge.ua/2010/11/24/obzor-...ora-lg-le7500/
Здравейте,момчета!ТВ+МОН LG M2262D произведен август 2010г.Фабрично USB-то е настроено да чете MP3 и JPEG.В TOOL OPTIONS не ми позволява да променя EMF-PM на EMF-PMM.На същият модел,но 19 инча няма проблеми,но е проиведен март 2010г.Ясно е,че проблема е софтуерен.Трябва ли да направя даунгрейд,и ако трябва,как да го направя?По стандартния начин с menu;options;7xFAV не става.Направо ме разби.Помогнете!
balkanboy
Проблема може и да е хардурен-различно шаси/+ софтуер/. По-добре не прави нищо.
Здравейте , имам LG 32ld450,
отключих го за видео с диодите+МР3+лаптоп.
В моя град аналоговите канали не са надписани, което означава че трябва да си ги надписвам ,ама е голям чанч.
Въпроси:
1.Екранчето (квадратчето дето изписва текущия канал за секунди ),НЕ МОЖЕ ли да се премести или да стане прозрачно?
2.Някаква идея за по лесно надписване на каналите?
как го правя меню/настройка/ръчна/наименование/въвеждане/ок/ок/назад ..... програма+ и пак отново.
Здравейте , имам LG 50PK серия, сменихме приемника на Булсатком с цифров и сега немога да си настроя картината. само HD рограмите заемат целия екран всички останали са в черна рамка.
Как да се справя с този проблем. Със стария приемник успях но тук не става.
slowset =>
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Здравейте какво мислите за LG LE4500 сега е на промоция в Метро за 1400лв на безлихвен кредит ,като телевизор ,който ще се използва за гледане на цифрова тв на скат филми и много спорт?