Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 83 от 108 ПърваПърва ... 3373818283848593 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,231 до 1,245 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от blekota Виж публикацията
    Не те разбрах само какви адаптори са се изчерпали, нещо специално за идеята ли?
    Става въпрос за Wifi адапторите на LG LG AN-WF100 :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria и докато копирах страницата видях,че са ги пуснали в доста магазини:D
    Сега имам друг проблем.Днес ми дойде магическото дистанционно и какво ли не правих-не мога да го регистрирам на ТВ-то(LG 47LM620S).Всички копчета работят с изключение на скрола-ОК.Следвах всички инструкции-не ще и не ще.Консултанта в магазина го изпробва на друг телевизор-след доста натискания на копчета тръгна,но не можа да обясни как.Каза ако трябва да върна заводските настройки.В такъв случай няма ли да изгубя и програмите?То на това дистанционно най-важното му е показалеца,иначе за какво ми е.А и с не дойде и РЧ Ключ за порт-толкова добре е описано в книжлето,че въобще не можах да разбера за какво служи?
    Моля някой,който е срещнал същите проблеми за помощ!!!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Да попитам защо като натисна ОК и горе пише 1080i 50 HZ

Не трябваще ли ТВ-то да е 100

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

100хц (доколкото ги има) са част от процесинга в телевизора , а 24/50/60 си е стандарта за входящия сигнал .

6. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    Сега имам друг проблем.Днес ми дойде магическото дистанционно и какво ли не правих-не мога да го регистрирам на ТВ-то(LG 47LM620S).Всички копчета работят с изключение на скрола-ОК.Следвах всички инструкции-не ще и не ще.Консултанта в магазина го изпробва на друг телевизор-след доста натискания на копчета тръгна,но не можа да обясни как.Каза ако трябва да върна заводските настройки.В такъв случай няма ли да изгубя и програмите?То на това дистанционно най-важното му е показалеца,иначе за какво ми е.А и с не дойде и РЧ Ключ за порт-толкова добре е описано в книжлето,че въобще не можах да разбера за какво служи?
    Моля някой,който е срещнал същите проблеми за помощ!!!
    Няма ли кой да помогне,че главата ме заболя от опити.Не иска да се регистрира и това е.Да не би да трябва да включа този Dongle RF ,който беше в опаковката.В магазина го пуснаха без него
    Помощ моля!Иначе ще трябва да го връщам ,а е доста полезна джаджа.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Здравейте колеги вчера ходех до Техномаркет да изпробвам модела LG 55LM765S но се оказа че има останали само мостри по магазините в Техното на Цариградско шосе продавача каза че е от около 2 месеца изложен но не бе сигурен което ме отказа от модела който ми се искаше да закупя!Каза ми да погледна модела LG 55LM660S който били почти еднакви но аз исках за закупя поне 7ма серия.Какво ви е мнението за
    LG 55LM660S?
    https://www.technopolis.bg/b2c/detai...or-LG-55LM660S

8.  

9. Тук е от
    Nov 2012

@zabadara задръж Home и Power бутона за около 5сек на дистанционното, след това опитай отново да го свържеш с телевизора.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    Няма ли кой да помогне,че главата ме заболя от опити.Не иска да се регистрира и това е.Да не би да трябва да включа този Dongle RF ,който беше в опаковката.В магазина го пуснаха без него
    Помощ моля!Иначе ще трябва да го връщам ,а е доста полезна джаджа.
    Задължително трябва да го включиш този Dongle RF. Това е радиочестотен ключ за порт /родиочестотна връзка между ТВ-то и Magic RC/.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от toto_vd Виж публикацията
    Здравейте колеги вчера ходех до Техномаркет да изпробвам модела LG 55LM765S но се оказа че има останали само мостри по магазините в Техното на Цариградско шосе продавача каза че е от около 2 месеца изложен но не бе сигурен което ме отказа от модела който ми се искаше да закупя!Каза ми да погледна модела LG 55LM660S който били почти еднакви но аз исках за закупя поне 7ма серия.Какво ви е мнението за
    LG 55LM660S?
    Всичко зависи за какво ще се ползва телевизора и доколко си претенциозен. Аз имам 47LM660S от една година и съм напълно доволен от качеството. От друга страна, 7-ма серия е с двойно по-високи Clarity Index (800Hz) и ФПР (200Hz).
    Всички телевизори от LM серия са 2012 година и при положение, че се появиха вече LA серията за 2013 са на изчерпване.
    Аз лично бих изчакал 55 инчовите модели за 2013 година.

12. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от toto_vd Виж публикацията
    LG 55LM660S?
    LG 55LM765 е наличен в Техномаркет софия люлин(с/у метро 2) и не е мостра!! Ако имаш нужда от съдействие - пиши ЛС

13. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

В новата брошура на Техномаркет има LG 55LA740S на цена 3300 лева.Колеги помогнете ако има в някой сайт ревю на модела,аз лично не можах да намеря!Има ли някаква разлика от модела за 2012 LG 55LM765S едва ли според мен е с нещо по добър освен дизайна!?

14.  

15. Тук е от
    Nov 2012

Щом имаш възможност за него - вземи по-скъпия. Като дизайн е доста по-красив и е с двуядрен процесор. Смарт менюто е доста по-приятно също. В комплекта би трябвало да има и т.нар. NFC стикери. В Техномаркет люлин пак го имат наличен и не е мостра. И пак ти казвам, ако имаш нужда от съдействие - пиши ЛС

16. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от dimaldim Виж публикацията
    @zabadara задръж Home и Power бутона за около 5сек на дистанционното, след това опитай отново да го свържеш с телевизора.
    Това го правих многократно ,само че са бутони Home и Back!

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от jenib Виж публикацията
    Задължително трябва да го включиш този Dongle RF. Това е радиочестотен ключ за порт /родиочестотна връзка между ТВ-то и Magic RC/.
    Явно ще излезеш прав.Писах и на поддръжката на LG и точно така ми отговориха.Трябва да включа този Dongle,иначе не ставало.Пробвах и се регистрира.Без Dongle не работи само показалеца.Явно другите ТВ-та си го имат вграден.Май трябваше да дам някой друг лев повече за по-горния моделТака едното ми USB вече е постоянно заето.
    За сведение на всички,които имат LG от тази серия USB-Hub работи и дистанционното и флашка-изпробвано.Бях чел някъде ,че не е активно,но при мен работи.
    А на някой да му се е появявал надпис "Конфликтна програма" при включване на телевизора и при преминаване от флашка или интернет към тв-програма?Надписа се появява под инфото на канала,скрива се,но програмата си продължава и работи!!!При преминаване между програми не излиза.Дали е някакъв проблем?
    П.П
    Извинявам се за последния въпрос.Впоследствие,като препрочитах темата за пореден път в началото на hristoslav2 го е описал подробно.С кам модул съм и ще ходя до близу да го сменят него или картата.
    Този пост е редактиран от zabadara; 05-04-13 в 19:22.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Здравейте ето ревю на LG модела е LG 55LA740S модел 2013 година LG LA740S : TV Edge LED Plus, Cinema 3D, Dual Core, 200 Hz | Haute Définition sur HDfever
    Преведено от Руски форум! Нека колегите който разбират да си кажат компетентното мнение!
    LG 55LA740S Техническо описание:
    Smart TV 55LA740S високо качество на 3D LCD телевизор с LED подсветка, с красив дизайн кино (на снимката най-близо до близо до ръба на екрана). Телевизор с високо качество на картината: Full HD 1920 х 1080 пиксела, 200 Hz честота на опресняване, MCI 800 Hz, бърз двуядрен процесор, 0.9 GB. Телевизорът използва модерна 3D: 3D-задълбочен контрол, 3D мащабиране, 2D към 3D конвертиране, Dual възпроизвеждане на звук.Съобщение на телевизора, за да изчистите менюто: Home Dashboard с персонализация. Устройството се управлява от ново дистанционно Магията MR400-новата версия на конзолата за 2013/14). С смарт-Share Plus телевизия може да се свърже безжично с други устройства в домашната мрежа: компютър, телефон, смартфон, таблетка, твърд диск, USB памет. Размер на екрана: 47 инча = 119 см Лайт: LED (Edge - Edge) Формат: Широкоекранен 16:09 Резолюция: Full HD 1920 х 1080 пиксела размазване: TruMotion 200 Hz Предложение индекс Яснота: 800 Hz (индекс Предложение Яснота определя на движение картина с помощта на три фактора:. чипсет, на вид и качество на осветление на панела на нов стандарт на измерване и контрол на движението ви позволява да сравните телевизори, използващи различни технологии) локално затъмняване (нулиране зона LED подсветка, в зависимост от яркостта на изображението) Процесор: Triple двигателя XDБърз двуядрен процесор, 0.9 GB, 1,25 GB DDR възможните формати за изображения: ARC (Aspect Корекция съотношение ): 8 режима режим на картината (16:9 / Just Scan / Original / Wide / 04:03 / 14:09 / Zoom / Кино Zoom1) 7 режими (Intelligent Sensor / Жив цвят / Стандартно / Кино / Игри / ISF Expert1 / ISF expert2) Изображение подобрени функции:Smart цвят градация Цвят Enhancer Dynamic Contrast Optimizer 24p Real Cinema Intelligent Sensor Picture Wizard II 3D:3D-технология: Cinema 3D (пасивно) без трепкане 3D: 3D без трептене, 3D-режим: Настройва дълбочината на ефекта ( дълбочина контрол) в диапазона от 0 ~ 20 режим 3D: Регулиране гледане разстояние (контрол точка на оглед) в диапазона от -10 ~ 10 3D-режим: зрителен ъгъл 178/178 режим 3D: 3D-изображението корекция 3D режим: Auto-формат3D Sound Приближаването - комбинация от функции и контрол на триизмерен звук изображение чрез създаването на още по-реалистични 3D- Dual възпроизвеждане (с включени два чифта) Конвертиране на 2D / 3D: Да (за всички сигнали)Конвертиране на 2D / 3D корекция дълбочина ефект (контрол на дълбочината) в границите от 0 ~ 20 конвертиране на 2D / 3D гледане дистанционно управление (контрол точка на оглед) в диапазона от -10 ~ 10 Конвертиране на 2D / 3D: 5 режима (Standard, Manual, Movie, Спорт, Extreme) Конвертиране на 3D / 2D: Да (с сигналите на антената вход , HDMI, Component, RGB само 1920x1080, AV, USB) 3D-очила: лесно, удобно (4 двойки + капак ClipOn) на тунера: Аналогов: ДаDigital: DVB-T (MPEG4 AVC H.264), DVB- C, DVB-S2 CI слот TV система: NTSC, PAL, SECAM Звук: Sound система: 2.1Вграден събуфър Mono / Stereo / Dual 2x12 усилвател w Невидим високоговорител Virtual Surround Plus Dolby Digital DTSClear Voice II Sound Mode: 7 режима (Standard, музика, кино, спорт, игри, Ярки, потребителски настройки) Smart TV:Home Dashboard 2.0 - интуитивен и лесен за използване и дава персонализация на потребителския интерфейс 3D World - приложение, което позволява използването на нови медийни платформи. Преглед на информацията Game World App Store - lifestyle'owe приложения за интерактивно забавление, предназначени за индивидуална употреба Съдържание Premium - местно съдържание премия - най-популярната и полезно съдържание във вашата страна, направено в сътрудничество с водещата пълнофункционален уеб браузър - пълна уеб Браузър Социални LG Cloud възможности и Препоръки за комуникация с телефона (OS Android, iPhone) Съобщението Забележка: Wi-Fi карта (вградена) WiFi Direct Skype WiDi - Intel Wireless Display MHL - Mobile Link HD DLNA (видео / снимка / музика) секунди Покажи Miracast SIMPLINK (HDMI CEC)Удобства: Intelligent Sensor EPG Smart Energy Saving да записвате на външен диск (40 GB до 2 TB), свързани към USB 1Електронно ръководство Странични конектори: HDMI х 3 - 1.4 версия. ЦИК 1080p 24 Hz HDCP (SIMPLINK) + CI (Common Interface) х 1 USB 2.0 х 3 (можете да използвате USB хъб) Задни конектори: RF - Антена х 2 х 1 AV Пълен Scart: х 1Компонент: х 1 (Y, Pb, Pr ) + Audio (480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p) Digital Audio Output: х 1 (Optical) В RGB D-Sub (15-пинов) х 1 PC Audio 1 х LAN: х 1 RS-232C: 1 х (услуги) Физическо описание: предната част на кутията - черен, заден жилища - бяла рамка около екрана - декор: Light Silver. Frame Ширина: 10.5 mm. Долен ширина: 19.2 mm Основа - рамка, декор: Титан включва ново дистанционно Magik Remote дистанционно управление (модел AN-MR400), който комбинира функционалността на стандартно дистанционно управление и бутоните на дистанционното управление.Функция може да бъде избрана. Размери със стойката (В х Ш х Д). 697 x 1063 х 269 мм Размери със стойка (H х Ш х Д).627 x 1063 х 34.5 mm Тегло със стойка: 16,7 кг Тегло без стойка: 14,6 кг Въртяща се основа: регулируеми 20 градуса (+ / - 10 градуса), за да монтирате телевизора на стена, VESA 400x400 дупка потребление (в Според IEC62087 Edition 2): 63 W Консумация на енергия в режим на готовност: 0,3 W 1640 куб. модел за 2013/2014
    Този пост е редактиран от toto_vd; 06-04-13 в 19:05.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

На българският сайт се появи инфо за новият LA640S
    LG 55LA640S - LG Cinema 3D Smart телевизор

На германският сайт може да видиш характеристиките на повечето нови модели, както и да направиш сравнение
    Alle OLED Fernseher, LED Fernseher, LCD Fernseher und 3D Fernseher von LG*|*LG Deutschland

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 83 от 108 ПърваПърва ... 3373818283848593 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе