Имам телевизор LG42LM620S, но има следния проблем, чува се едно бръмжене от тонколонките, на какво се дължи това. Благодаря Ви!
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Имам телевизор LG42LM620S, но има следния проблем, чува се едно бръмжене от тонколонките, на какво се дължи това. Благодаря Ви!
Имам да,но не мога да превкл.от кабелна към ефирна телевизия!?
Купих си LG 42LM765S. Сложих го и не мога да повярвам колко е тъмна картината, пробвах какво ли не! Не е проблем на ТВ-то, защото при тест на картината показва перфектна снимка, с отлично качество. Но когато гледам ТВ ми е изключително тъмна картината. Как да реша този проблем?
Е ,това вече е съвсем друг "случай" - не може да превключваш ефирна и кабелна - гледаш или ефирна или кабелна .
Ivomirchev , ако гледаш някоя БГ телевизия (особено Диема и Нова на филмите) това се получава често - просто така подават сигнала - усили яркостта и намали или изключи динамичния контраст .
Не винаги го прави, има някои филми или предавания на които бръмкат каточели са спукани колонките, някакво трептене - бръмчене, мисля че го прави при по-силни баси. Звука го сменях на различни настройки-на стандартни, на кино, на музика и т.н но винаги бръмкат колонките.
На цифров или аналогов сигнал ? Ако е при по-силни нива , може би от корпуса - нашите тв имат кофти звук ,особено на говор и Тошибата ми , която е с доста калпава пластмаса на задния капак направо бръжди и вибрира при усилване :D - може да си направиш някоя настройка за звука за ползване при такива сигнали , като с еквалайзера намалиш "пречещите" честоти .
В режим ярък съм, изключил съм икономията на енергия.
Задно: 100
Контраст:100
Яркост:50
Острота:30
Динам. контарст-Изкл.Clear White: Високо
Супер езолюция: Вкл.
Гама - средно
Най-вероятно толкова си могат колонките - в съчетание с кофти подаден звук и не особено качествена сглобка ... така е и при моят Тошиба 40XV733 при новини и някои дублирани сериали - пробвай с настройки на еквалайзера .
Ivomirchev
, ти направо оксижен си го направил , как така е тъмна картината - да не ти е включен сензора за светлина ? Аз ползвам "експерт" настройките с някои корекции - щом така гледаш не знам как ще ти се сторят "стандарт" и "кино" ...
Този пост е редактиран от svetlio1; 04-03-13 в 00:40.
Аз искам да споделя!Не вярвах че в България може да се случи но:
Имах проблем с подсветката на моя 47LM671.След като се обадих на LG България(и те поеха ангажимент от тук нататък),в рамките на същия ден ми се обадиха от сервиза отговарящ за тази марка за региона.На другия ден от сервиза дойдоха и взеха ТВ-то за преглед.Становището беше проблем с матрицата и съответно разпореждане за замяна с нов ТВ,два месеца след закупуването му!!!Е,в крайна сметка след 9-10 дена вече съм с чисто нов ТВ произведен 02.2013(по табелка).
По-важното е , че сервизният техник казал в ЛГ че не вижда проблем(аз видях проблема след 1 месец гледане на този ТВ,а той след като му го показах си замълча).Но от там му отговорили ,че щом клиента вижда проблем,ще го сменим!!!
Е за това съм изумен.Има шанс и в БГ нещата да се случват като по света.
ПП:Въпрос към svetlio1.Аз също гледам на експерт 1,но би ли споделил какви промени си направил,белкем и на мен ми паснат.Не смея много да се ръчкам из по-сложните настройки,защото половината са ми все още неясни.
Ами май от всички , които пробвах най-ми паснаха първите от тук LG 55LM6700 Calibrations and Picture Settings (also 47LM6700) + лека корекция тук-там от мен (локалното задължително вкл. иначе става зле с черното)- май ги бях писал по-напред в темата . За нашите телевизии нищо не помага - те за всяко предаване трябва да им правиш различна настройка , но с малко повече изсветляване и увеличаване на подсветката - бива .
Този пост е редактиран от ivanov_km; 04-03-13 в 12:42.
Някой ползва ли IPTV телевизии и интернет от Networx . Ще споделите ли дали ви засичат перманентно?