Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 73 от 108 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,081 до 1,095 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2013

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Имам телевизор LG42LM620S, но има следния проблем, чува се едно бръмжене от тонколонките, на какво се дължи това. Благодаря Ви!

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

juspar имаш ли запаметени цифрови и аналогови канали ? Превключват се от бутона TV/RAD .

kgg73 , на какъв сигнал се чува ?

4. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Имам да,но не мога да превкл.от кабелна към ефирна телевизия!?

5. Тук е от
    Sep 2009

Купих си LG 42LM765S. Сложих го и не мога да повярвам колко е тъмна картината, пробвах какво ли не! Не е проблем на ТВ-то, защото при тест на картината показва перфектна снимка, с отлично качество. Но когато гледам ТВ ми е изключително тъмна картината. Как да реша този проблем?

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от juspar Виж публикацията
    Имам да,но не мога да превкл.от кабелна към ефирна телевизия!?
    Е ,това вече е съвсем друг "случай" - не може да превключваш ефирна и кабелна - гледаш или ефирна или кабелна .

Ivomirchev , ако гледаш някоя БГ телевизия (особено Диема и Нова на филмите) това се получава често - просто така подават сигнала - усили яркостта и намали или изключи динамичния контраст .

7. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    juspar имаш ли запаметени цифрови и аналогови канали ? Превключват се от бутона TV/RAD .

kgg73 , на какъв сигнал се чува ?
    Не винаги го прави, има някои филми или предавания на които бръмкат каточели са спукани колонките, някакво трептене - бръмчене, мисля че го прави при по-силни баси. Звука го сменях на различни настройки-на стандартни, на кино, на музика и т.н но винаги бръмкат колонките.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

На цифров или аналогов сигнал ? Ако е при по-силни нива , може би от корпуса - нашите тв имат кофти звук ,особено на говор и Тошибата ми , която е с доста калпава пластмаса на задния капак направо бръжди и вибрира при усилване :D - може да си направиш някоя настройка за звука за ползване при такива сигнали , като с еквалайзера намалиш "пречещите" честоти .

10. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    На цифров или аналогов сигнал ? Ако е при по-силни нива , може би от корпуса - нашите тв имат кофти звук ,особено на говор и Тошибата ми , която е с доста калпава пластмаса на задния капак направо бръжди и вибрира при усилване :D - може да си направиш някоя настройка за звука за ползване при такива сигнали , като с еквалайзера намалиш "пречещите" честоти .
    На цифров, на аналогов не съм го пробвал. Не на силни нива на звуса а на около 30 от скалата за увеличаване, която е до 100.

11. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от Ivomirchev Виж публикацията
    Купих си LG 42LM765S. Сложих го и не мога да повярвам колко е тъмна картината, пробвах какво ли не! Не е проблем на ТВ-то, защото при тест на картината показва перфектна снимка, с отлично качество. Но когато гледам ТВ ми е изключително тъмна картината. Как да реша този проблем?
    На какъв режим на картина гледаш телевизора? Публикувай тук какви са ти настройките на картината.
    В режим ярък и стандарт картината е толкова светла, че чак дразни окото. Изключи функцията икономия на енергия, ако си пипал там!

12. Тук е от
    Sep 2009

В режим ярък съм, изключил съм икономията на енергия.
    Задно: 100
    Контраст:100
    Яркост:50
    Острота:30
    Динам. контарст-Изкл.Clear White: Високо
    Супер езолюция: Вкл.
    Гама - средно

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от kgg73 Виж публикацията
    На цифров, на аналогов не съм го пробвал. Не на силни нива на звуса а на около 30 от скалата за увеличаване, която е до 100.
    Най-вероятно толкова си могат колонките - в съчетание с кофти подаден звук и не особено качествена сглобка ... така е и при моят Тошиба 40XV733 при новини и някои дублирани сериали - пробвай с настройки на еквалайзера .

Ivomirchev
    , ти направо оксижен си го направил , как така е тъмна картината - да не ти е включен сензора за светлина ? Аз ползвам "експерт" настройките с някои корекции - щом така гледаш не знам как ще ти се сторят "стандарт" и "кино" ...
    Този пост е редактиран от svetlio1; 04-03-13 в 00:40.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2012

Аз искам да споделя!Не вярвах че в България може да се случи но:
    Имах проблем с подсветката на моя 47LM671.След като се обадих на LG България(и те поеха ангажимент от тук нататък),в рамките на същия ден ми се обадиха от сервиза отговарящ за тази марка за региона.На другия ден от сервиза дойдоха и взеха ТВ-то за преглед.Становището беше проблем с матрицата и съответно разпореждане за замяна с нов ТВ,два месеца след закупуването му!!!Е,в крайна сметка след 9-10 дена вече съм с чисто нов ТВ произведен 02.2013(по табелка).
    По-важното е , че сервизният техник казал в ЛГ че не вижда проблем(аз видях проблема след 1 месец гледане на този ТВ,а той след като му го показах си замълча).Но от там му отговорили ,че щом клиента вижда проблем,ще го сменим!!!
    Е за това съм изумен.Има шанс и в БГ нещата да се случват като по света.

ПП:Въпрос към svetlio1.Аз също гледам на експерт 1,но би ли споделил какви промени си направил,белкем и на мен ми паснат.Не смея много да се ръчкам из по-сложните настройки,защото половината са ми все още неясни.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ами май от всички , които пробвах най-ми паснаха първите от тук LG 55LM6700 Calibrations and Picture Settings (also 47LM6700) + лека корекция тук-там от мен (локалното задължително вкл. иначе става зле с черното)- май ги бях писал по-напред в темата . За нашите телевизии нищо не помага - те за всяко предаване трябва да им правиш различна настройка , но с малко повече изсветляване и увеличаване на подсветката - бива .

17. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от Ivomirchev Виж публикацията
    В режим ярък съм, изключил съм икономията на енергия.
    Задно: 100
    Контраст:100
    Яркост:50
    Острота:30
    Динам. контарст-Изкл.Clear White: Високо
    Супер езолюция: Вкл.
    Гама - средно
    Колега има нещо гнило в това, определено при тези настройки трябва да ти вади очите от яркост и светлина. Извикай техник или демонстрирай това в магазина откъдето си закупил телевизора.
    Този пост е редактиран от ivanov_km; 04-03-13 в 12:42.

18. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Някой ползва ли IPTV телевизии и интернет от Networx . Ще споделите ли дали ви засичат перманентно?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 73 от 108 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе