-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  С обикновеното дистанционно се натиска Settings -> ОПЦИЯ -> Фаб.нулиране

С магическото не става защото трябва да се зареди през My Apps, а то не работи както се разбра.

Гледам и руснаците се оплакват, което значи че проблема е глобален и LG ще ги хукат днес цветисто на много езици :rolleyes:

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Аз ли вече недовиждам или на моето дистанционо settings не виждам модела на телевизора е LM669 

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Пробвайте да издърпате кабела ако сте с LAN кабел или спрете рутера ако сте с Wi-Fi и пробвайте да заредите My Apps.
 Изглежда че е нещо сързано със сървърите на LG. Предполагам нещо с Premium инициализацията. В момента след фабричното нулиране не съм логнат и всичко е ОК.

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  То бялото май беше малко по-различно - влизаш в основното меню и там е същото . 

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Под основно меню ако имаш предвид бутон home - същата работа върти ,че зарежда и нищо 

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Бутона вляво от home какво пише , че нещо не мога да намеря как изглеждаше бялото дист. у-е ? 

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Стана тотално мазало. След фабричния ресет поработи час два и преди 20 минути застана на един канал и напълно блокира. На двете дистанционни единствено Power бутоните работят нищо друго. На самия телевизор също само Power бутона работи. 

И докато ви пиша това се разблокира. Хммммм.

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  По принцип бутона home е в ляво, но както и да е , през бутоните на телевизора стигна до фабричните настройки и го оправих.Благодаря за съдействието. 

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Да , сега го намерих ;) - спомнях си че е различно , ама ... щом си намерил начин - май ще е добре да се прекъсне връзката с интернет , докато си оправят бакиите . 

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Това беше първото нещо което направих.:rolleyes: 

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Имам питане ... :)
 Какъв трябва да е IR диода, за влизането в сервизното меню с онзи музикален файл?

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Здравейте!Като продължавам да изучавам тв,се натъквам на някое неудобство и моля за отговор-помощ.Как мога да превключвам програмите:кабелна цифрова-аналогова-ефирна цифрова и наистина ли не могат да се изтриват канали? 

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/   Цитат:  

Първоначално публикувано от  Ivan Dinchiiski  
и при мен се получи същото.  4.40.19 софт. версия и не чете HDMI.  някой да знае как да върна стара версия - през USB не става - защото вижда по нова и отказва.  ?! 

проблема се оправи, като направих  ресет на настройките, НО :  първо ги направих с включен LAN кабел и не  сработи.  изключих ЛАН кабела. нулирах настройки, направих сетъп само на Маджик Ремут-а и  готово - сега  бутоните за MyApp i za Input работят.  щубе ме е да си влюча LAN  кабела.... че почакам до утре.

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  До всички с ТВ-та от серията LM... с вградено WIFI проблема се оправя с изключването на рутера и връщането към заводски настройки(като оставихме и LG-то изключено от мрежата за около 10 мин)Така помогнах на един приятел с LM671S по телефона.Но влизането в опциите на менюто за нулиране на настройките си беше кошмар.А моя ,който е 47LM620S не показа такъв проблем-с лан кабел е свързан и не ми е искал актуализация(на страна България е). 

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/   Цитат:  

Първоначално публикувано от  zabadara  
До всички с ТВ-та от серията LM... с вградено WIFI проблема се оправя с изключването на рутера и връщането към заводски настройки(като оставихме и LG-то изключено от мрежата за около 10 мин)Така помогнах на един приятел с LM671S по телефона.Но влизането в опциите на менюто за нулиране на настройките си беше кошмар.А моя ,който е 47LM620S не показа такъв проблем-с лан кабел е свързан и не ми е искал актуализация(на страна България е). 

За какъв проблем говорите? За това, че губи връзка с нета ли?