-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
С обикновеното дистанционно се натиска Settings -> ОПЦИЯ -> Фаб.нулиране
С магическото не става защото трябва да се зареди през My Apps, а то не работи както се разбра.
Гледам и руснаците се оплакват, което значи че проблема е глобален и LG ще ги хукат днес цветисто на много езици :rolleyes:
-
Аз ли вече недовиждам или на моето дистанционо settings не виждам модела на телевизора е LM669
-
Пробвайте да издърпате кабела ако сте с LAN кабел или спрете рутера ако сте с Wi-Fi и пробвайте да заредите My Apps.
Изглежда че е нещо сързано със сървърите на LG. Предполагам нещо с Premium инициализацията. В момента след фабричното нулиране не съм логнат и всичко е ОК.
-
То бялото май беше малко по-различно - влизаш в основното меню и там е същото .
-
Под основно меню ако имаш предвид бутон home - същата работа върти ,че зарежда и нищо
-
Бутона вляво от home какво пише , че нещо не мога да намеря как изглеждаше бялото дист. у-е ?
-
Стана тотално мазало. След фабричния ресет поработи час два и преди 20 минути застана на един канал и напълно блокира. На двете дистанционни единствено Power бутоните работят нищо друго. На самия телевизор също само Power бутона работи.
И докато ви пиша това се разблокира. Хммммм.
-
По принцип бутона home е в ляво, но както и да е , през бутоните на телевизора стигна до фабричните настройки и го оправих.Благодаря за съдействието.
-
Да , сега го намерих ;) - спомнях си че е различно , ама ... щом си намерил начин - май ще е добре да се прекъсне връзката с интернет , докато си оправят бакиите .
-
Това беше първото нещо което направих.:rolleyes:
-
Имам питане ... :)
Какъв трябва да е IR диода, за влизането в сервизното меню с онзи музикален файл?
-
Здравейте!Като продължавам да изучавам тв,се натъквам на някое неудобство и моля за отговор-помощ.Как мога да превключвам програмите:кабелна цифрова-аналогова-ефирна цифрова и наистина ли не могат да се изтриват канали?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
Ivan Dinchiiski
и при мен се получи същото. 4.40.19 софт. версия и не чете HDMI. някой да знае как да върна стара версия - през USB не става - защото вижда по нова и отказва. ?!
проблема се оправи, като направих ресет на настройките, НО : първо ги направих с включен LAN кабел и не сработи. изключих ЛАН кабела. нулирах настройки, направих сетъп само на Маджик Ремут-а и готово - сега бутоните за MyApp i za Input работят. щубе ме е да си влюча LAN кабела.... че почакам до утре.
-
До всички с ТВ-та от серията LM... с вградено WIFI проблема се оправя с изключването на рутера и връщането към заводски настройки(като оставихме и LG-то изключено от мрежата за около 10 мин)Така помогнах на един приятел с LM671S по телефона.Но влизането в опциите на менюто за нулиране на настройките си беше кошмар.А моя ,който е 47LM620S не показа такъв проблем-с лан кабел е свързан и не ми е искал актуализация(на страна България е).
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
zabadara
До всички с ТВ-та от серията LM... с вградено WIFI проблема се оправя с изключването на рутера и връщането към заводски настройки(като оставихме и LG-то изключено от мрежата за около 10 мин)Така помогнах на един приятел с LM671S по телефона.Но влизането в опциите на менюто за нулиране на настройките си беше кошмар.А моя ,който е 47LM620S не показа такъв проблем-с лан кабел е свързан и не ми е искал актуализация(на страна България е).
За какъв проблем говорите? За това, че губи връзка с нета ли?