Здравейте преди няколко дни си купих
- PANASONIC TX-L42ET60E всичко е ок само дето не мога да си вляза в facebook дава ми някакъв код който не знам къде да го напиша . ако някой знае нещо нека пише .
- PANASONIC TX-L42ET60E всичко е ок само дето не мога да си вляза в facebook дава ми някакъв код който не знам къде да го напиша . ако някой знае нещо нека пише .
Здрасти и аз имам същия модел относно facebook там кадето ти дава кода има и линк мисля че беше facebook.com/device но все пак погледни пишеш го на лаптопа въвеждаш кода и си готов.За субтитрите и аз го имам проблема но само през DLNA връзката само тогава и на мен ми вади това че няма субтитри иначе през флашка или външен хард нямам никви ядове но името на филма и на суб. трябва да са еднакви иначе няма да ги намери единсвения проблем е че са малко малки буквите и до колкото знам немогат да се корегират а през DLNA и аз все още търся как мога да ги подкарам тия суб.