Привет. Нов съм във форума и, естествено, трудно се ориентирам в света на LED-телевизорите и придружаващите го ревюта и, тук-таме, фенщина. Трябва ми съвет за 42-инчов телевизор, около 1400/1600 лв. Основното ми изискване е да вади точна, красива картина на SD и HD програми, да се справя с излъчвания на футболни мачове и да не ми създава грижи. Ще гледам и филми на него през лаптопа с HDMI кабел. 3D, смарт и т.н. - ОК, не бягам, но за мен картината си остава най-важна. Спрял съм се на моделите в заглавието, ето и линковете им в ТП и ТМ - https://www.technopolis.bg/b2c/detai...C-TX-L42ET60E; LG 42LM669S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria. Първият ме притеснява, че е нов модел и още няма отзиви за него, с изключение на това ревю - Panasonic TX-L47ET60B Performance. Какво мислите? Ще оценя най-вече мнения на хора, които ползват една от двете марки и имат лични наблюдения спрямо нея. Ще се зарадвам на всеки отговор по-дълъг от ред. Бъдете здрави