-
Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
juspar
Здравейте преди 10 дена си купих 47LM620S,обаче всеки ден както си работи и гасне екрана,като няма нито картина нито звук.Взимам дистанционното и започвам да натискам какви ли не копчета диода отчита,че дистанц.се натиска,но телевизора не реагира,единствения изход е бутона за вкл/изкл,да се задържи около 10 секунди за да се изключи телевизора,после си го включваш и все едно нищо не е било!Дайте някакви идеи от какво може да е?Прави го когато си иска и гледам само телевизия от цифровия тунер,не съм пускал видео да го пробвам с него.Дали може да е от фирмуера,казва,че има нова версия да го ъпдейтна ли?
По-добре потърси гаранционния сервиз и виж там какво ще кажат по проблема.
-
Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Dominator
Тоест, отново проблема е в телевизора?
Няма как да съм сигурен в кое точно е проблема, понеже нямам база за сравнение.(ако не бях сменил веднага кабеларката щях да имам база за сравнение) Ако е възможно каналите от проблемните транспондери да бъдат разхвърляни по другите, определено ще се реши проблема.
От Близу и ДСС бих избрал ДСС. Бях година и половина на Близу и никога няма да се върна на тях.
-
Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
splendor
Няма как да съм сигурен в кое точно е проблема, понеже нямам база за сравнение.(ако не бях сменил веднага кабеларката щях да имам база за сравнение) Ако е възможно каналите от проблемните транспондери да бъдат разхвърляни по другите, определено ще се реши проблема.
От Близу и ДСС бих избрал ДСС. Бях година и половина на Близу и никога няма да се върна на тях.
Днес ми инсталираха цифровата от DCC - насича, та пушек се вдига...
-
Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Dominator
А на другия ти телевизор също ли насича?
-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
-
Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Dominator
Значи тогава проблема е в телевизора.
-
Цитат:
Dominator
Ако може пуснете един клип-да видя какво е това насичане,дето чак пушек вдига:).Всички канали превъртях е няма насичане от близу.Но най много гледам Нова-и там няма.Имаше май едно клипче,но много много не се разбираше-или аз съм глух и сляп;).За мен целия проблем е от софта.(лично мнение)
-
С новия ъпдейт положението е същото. Насичането на тези транспондери си остава....
-
Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
zabadara
Ако може пуснете един клип-да видя какво е това насичане,дето чак пушек вдига:).Всички канали превъртях е няма насичане от близу.Но най много гледам Нова-и там няма.Имаше май едно клипче,но много много не се разбираше-или аз съм глух и сляп;).За мен целия проблем е от софта.(лично мнение)
Какво да ти кажа, значи си попаднал на хубава бройка...
BBC News sound drop out - YouTube
LG LM620S Sound drop out - YouTube
-
Да -гадничко си е !:(Доста осезаемо е за да съм го пропуснал.Това на всички канали ли е или само на определени?
-
Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
zabadara
Да -гадничко си е !:(Доста осезаемо е за да съм го пропуснал.Това на всички канали ли е или само на определени?
Pervyin Kanal, BTV HD, BBC News, може да има и други, но аз тези гледам предимно... Не е от кабелната, при положение, че на LW4500 нямам проблеми!
Ето още едно видео...
https://www.youtube.com/watch?v=QP3wzhWzp3g
Поздрави!
-
Хм , това е нещо като подтискане на звука :) да си забележил на тия канали , нивото на звука да е по силно от другите ?
Имаше нещо в момента не си спомням , някакви настройки в звука , филтри и глупости разни които не съм усетил да вършат някаква работа /Clear Voice II / ;) - изключени ли са ? Пробвай , може от някъде да изскочи заека - не вярвам да не си пробвал , ама все пак .
Не ми е в града ЛГ да направя една проба на близу , друга серия е но все пак :)
-
Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Всички екстри първоначално са били включени, в последствие изключени, но това не причинява проблема - защото съм вързал външни колони, където звука не се влияе от настройките на телевизора...
С две думи - проблема е в телевизора.
-
Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Dominator
Всички екстри първоначално са били включени, в последствие изключени, но това не причинява проблема - защото съм вързал външни колони, където звука не се влияе от настройките на телевизора...
С две думи - проблема е в телевизора.
Не знам брато.Тв-то ми е същото като твоето ,но 47 инча и нямам такъв проблем.Дали е телевизора,кабелната или софта-:confused:Вече се ушашавих-на клиповете се чува ясно проблема,но къде е причината само можем май да гадаем:029:
-
Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
zabadara
Не знам брато.Тв-то ми е същото като твоето ,но 47 инча и нямам такъв проблем.Дали е телевизора,кабелната или софта-:confused:Вече се ушашавих-на клиповете се чува ясно проблема,но къде е причината само можем май да гадаем:029:
Я сега, като си на Близу - Виж дали имаш транспондер 35100? В списъка?