-
Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
Dominator
Я сега, като си на Близу - Виж дали имаш транспондер 35100? В списъка?
Малко не съм наясно с тези транспондери:confused:Ако обясниш по-подробно -ще съдействам
-
Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
zabadara
Малко не съм наясно с тези транспондери:confused:Ако обясниш по-подробно -ще съдействам
Отиди на меню->там където е въпросителната - избери тест сигнал и ще започнат да се изписват една по една честоти с една червена лента, означаваща сигнала на определените канали, виж само, дали сред "изкачащите" една, по една честота - дали има 35100.
Благодаря.
-
Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Dominator
Отиди на меню->там където е въпросителната - избери тест сигнал и ще започнат да се изписват една по една честоти с една червена лента, означаваща сигнала на определените канали, виж само, дали сред "изкачащите" една, по една честота - дали има 35100.
Благодаря.
35100-няма!!!Въобще няма честота да започва с 3.....
А каква е тази честота,ако мога да запитам?
-
Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
zabadara
35100-няма!!!Въобще няма честота да започва с 3.....
А каква е тази честота,ако мога да запитам?
Благодаря!
Еми естествено, че няма да насича, ако евентуално и твоя телевизор е "проблемен"...;-) Телевизора е неспособен да обработва някои честоти на определени транспондери...
-
Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Dominator
Благодаря!
Еми естествено, че няма да насича, ако евентуално и твоя телевизор е "проблемен"...;-) Телевизора е неспособен да обработва някои честоти на определени транспондери...
Това значи ли ,че ако кабелната си сменят проблемните честотите проблема ще се реши?И защо Тв-то няма да е способно да обработва тези(проблемните) честоти.Малко съм необразован в тази област и извинявайте ,ако задавам глупави въпроси!:Drinks:
-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
-
Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Не знам, но е факт, че няма проблем с накъсането на звука!
-
Не мога да преценя екстрата WiDi, доколкото чета по форумите WiDi ще замени HDMI кабела в бъдеще, до някаква степен връзката между лаптоп и ТВ безжично, но също така се постигат скорости чрез тази връзка 20Mb/s (или греша) това достатъчно ли е за гледане на 3Д филми, а също така с чии плеър на лаптопа или на ТВ. Благодаря предварително на отзовалите, особено ако споделят личен опит за WiDi.
-
По принцип моето LM620S започва да сканира от 400000+ ако не е зададено ръчно да започва от по малка честота. Може би това е причината да не засича транспондер под 400000.
-
Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
fantoms
По принцип моето LM620S започва да сканира от 400000+ ако не е зададено ръчно да започва от по малка честота. Може би това е причината да не засича транспондер под 400000.
A някакви проблеми със звука да имаш?
-
Цитат:
venom8888
Има нов ъпдейт: 04.40.27
Разликата,която забелязах с новият ъпдейт за LM671S е,че MY APPS менюто (от дистанционоото бутона) много бързо се сърфира в самото меню.Преди бе по-бавно.
Относно проблемите със звука- нямам с нито един канал.Blizoo ми е доставчик,същевременно използвам и сателитна антена,чрез вграденият ми тунер -и там няма проблем.
Някой наясно ли е ,кога ще има HBO GO приложение за България?
От LG нямат никаква представа, HBO България преди месец им писах e-mail и още нямам отговор,а от Blizoo казаха в началото на Юни,че ще има приложение уж до около 20 юни:))
Сменях страната на Smart менюто да е Унгария, излезе ми приложението HBO GO,но кода който имам от Blizoo не се възприема от програмата (нормално е, защото базата с данни си е за Унгария) :).
-
Пускам си филм с PLEX от лаптопа на ТВто.
Филма е Redemption.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-HKD
Има си субтитри на БГ. На лаптопа всичко е ОК.
На ТВто филма тръгва но не зарежда субтитрите от файла а пуска някакви (предполагам вградени) на английски.
Ко прайм сега?
-
Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
fantoms
На ТВто филма тръгва но не зарежда субтитрите от файла а пуска някакви (предполагам вградени) на английски.
Ко прайм сега?
Избираш от менюто какви субтитри да ти пусне.
-
Цитат:
fantoms
Ко прайм сега?
И на ман ми направи такъв номер но не съм го тествал повече ,защото си пуснах филма със сервио и субтитрите се заредиха нормално
-
Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Dominator
Избираш от менюто какви субтитри да ти пусне.
Кое меню? На ТВто не видях да мога да избера субтитри.