Ако почакаш още малко за Коледа може да смъкнат цената на 50ST60E .
Ако почакаш още малко за Коледа може да смъкнат цената на 50ST60E .
Мерси колега.
Работата е там, че се отказах от SAMSUNG PS-51F5000 точно заради размера, защото нямам място на секцията за 50"
Ако отпуснеш бюджета вземи SAMSUNG UE-46F6400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria .
Любимата ми серия :rolleyes: (по прочететеното във форума, не от лични впечатления) не мога да си обясня какви са предимствата пред F6300 серията, при положение, че F6300 серията е със 100 херцов панел, а F6400 е с 50 херцов по-ниския и по-високия клас, поне за не въоръжено око са по-добри, та някой ако знае нека обясни.
Гледам тук https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post589588
- - - - - - - - - -
Този пост е редактиран от Momchil; 23-10-13 в 00:00.
Май трябва да е обратното - 6400 е 100Hz
Сега като се замисля, може и да успея да наместя 50"
PANASONIC TX-P50ST60E 3D PLASMA - цената в полиса е 1649лв което е поносимо.
P.S. Има ли проблем, ако е закачен на стойка на стената или е желателно да има 20тина стантиметра зад него за да се охлажда по-добре (за плазмата специално)
Този пост е редактиран от mrowcp; 25-10-13 в 14:07.
Да се похваля.
Взех PANASONIC TX-420ST60E и съм много доволен (лаг-а в apps ми се струва малко голям за тв 2013, но това да му е кусура).
Искам да благодаря на всички за помоща (най-вече на адаша Momchil и hristoslav2 ).
Сега имам и няколко въпроса.Следвах настройките на @hristoslav2 от тази тема за първите 200ч, но не мога да намеря следните неща:
1) Аспект на картината - Auto
2) Еко режим - изключен
Имам в настройки->еко навигация и вътре има:
- икономичен режим
- сензорно обкръжение
-VIERA Link
-Изключен link
-Икономичен режим
-Автом. интелиг. режим
-Автом. стенбай
-Изкл. - липса на сигнал
От тях включени са ми VIERA Link, Изключен Link, -Автом. стенбай и -Изкл. - липса на сигнал.Трябва ли да изключа всички?
3) - Рязкост < 5 (при мен е на 50, да го намаля на 40?)
Имам и Цветна температура - Топъл (може да е Студен, Нормален, Топъл)
Направих LAN кабел с въпросните феритни сърцевини, но нали трябва да са на макс 10см от RJ-то, има ли проблем, ако почти се допират до гърба на телевизора? (иначе, като че ли си има оставена вдлъбнатина точно под буксата за RJ-то.)
Честито
Бутон ASPECT (втори ред втори бутон отляво) - auto - може и точен екран
Икономичен режим - изключи
Рязкост - намали на 40
Мерси отново