LG-2014
http://tab-tv.com/wp-content/uploads...G-2014-ru2.jpg
Преглед за печат
Това не е официална таблица - може да има грешки.
Беспроводные наушники LG BTS1 : Аксессуары для webOS-телевизоров
Има нов ъпдейт за ЛМ серията : Software File(Version 04.60.12)
Който е ъпдейтнал нека да сподели впечатления :)
Здравейте!Един съвет само мога да дам и той е, когато обновите задължително направете ресет на телевизорът ви.Да, ще изчезнат настройките, но за това имаме телефони с камера :)
Проблемът с губенето на каналите на LA серията (на Мсат съм) се оправи след като ресетнах телевизора.
Ай стига бе! Вече забравих как става :lol:. Моя "дисплей" даже забрави какво е интернет.... :BigGrin. И само едно предположение: вероятно заради YouTube се е наложило да пуснат ъпдейт. Мисля така защото преди няколко седмици приложението спря да работи и на двата ми плеъра, но от производителя на единия веднага реагираха с ъпдейт и сега всичко е наред. Мисля че има промяна на платформата от Flash на HTML5 или обратното . Не помня точно.
П.с. проверих си версията 04.54.03 , но няма по-нова?! "Дисплея" съобщава, че няма нова версия, а YouTube докато зареди и охлюва се шмугна в храстите :mad:......
Речник: Дисплей; Дисплея - LG47LM660S-ZA :)
Bugs σε τηλεοράσεις των σειρών LB6700 και LB6500 - FullHD - 4K UHD
Преводи от гръцки
Цитат:
Caution! The notice concerns in Japan, where bugs were presented on TV series LB6700 and LB6500, to opo; io liable for errors in memory. LG has announced a free physical examination and repair of particular models. Official notice has been taken to Europe at the moment, which means that it has to do with lines kyklofoorisan Asia.
Цитат:
Внимание! Предвид съобщенията в Япония, където бяха открити бъгове в телевизори от серии LB6700 и LB6500; които имат грешки в паметта. LG обяви безплатен преглед и ремонт на конкретните модели. Официално съобщение ще излезе в Европа в момента, когато открият че има нещо общо с поточните линии в Азия.
От десетина дни ползвам версия 04.34.23 и изобщо не съм доволен.. Телевизора е по-бавен и са премахнати някои от анимацийките, които бяха доста ефектни.
От няколко дни съм с 04.60.12 на 47LM671S, не виждам разлика...
С опцията фабрични настройки!
Здравейте на всички!За първи път ми се налага да пиша тук,но до сега съм нямал проблеми.Моя проблем е не чак толкова съществен,но все пак ме дразни.Телевизора ми е 42LA640s.Та въпроса ми е следния:изчезна ми опцията за запис и напомняне на следващо или последващо предаване.Преди го избирах от INFO след това отивам напред да си избера предаване за което да ми напомни телевизора и след това OK.Сега тази опция изчезна незнайно как.Предварително благодаря и дано съм описал проблема правилно и разбираемо.
iva_ka
Ъпгрейд и възстановяване на заводските настройки правил ли си?