https://www.youtube.com/watch?v=OnoFJ48J7x4
Преглед за печат
Някаква информация за 42 LA620S и 47 LA620S на какви цени са били пуснати? Колебая се дали сега да купя 47-цата или да изчакам докато пуснат новите модели колкото и да нямам търпение :)
Междудругото не успях да получа информация от продавач консултантите в техномагазините 620S поддържа ли двупосочно пренасяне на картина към смартфон/таблет - имам предвид да прехвърля картина от тунера към телефона(LG G2)?
А дали моделите от клас 6 нагоре, ще получат webOS като софтуерен ъпдейт. В крайна сметка хардуера е е добър.
To това ще им е една от причините да си продават новите модели, аз също се съмнявам на софтуерен ъпдейт, може би има някакъв минимален шанс за LA7xx/8xx, но по-скоро не бих се надявал.
Иначе WebOS-а на първо четене ми допада.
Пробвах го това дали се получава,обаче нещо телевизора не вижда телефона(нексус 4,има wi-fi direct)този smart share не намирам в плей стор-а.всъщност даже и програмата за дистанционно спря да бачка(както и при таблет-а),незнам нан какво може да се дължи?дали от рутер-а?
Тази опция се поддържа от APP - LG TV Remote. На Андроид устройството се вижда това което е пуснато на ТВ-то. Отделно от APPa може да се контролира това което се гледа на ТВто.
- - - - - - - - - -
Аз съм с Нексус 7 и имам същия проблем. Решава се като таблета/телефона търси телевизора. Но така и не открих някакво предимство от това да се използва WLAN.
аз ги пробвах за колегата който попита по горе,иначе може би никога няма да ползвам да пратя файл от тв към телефона
най лесният за мен начин е през Q.Menu, списък входове(най горе вляво), на следващото доло във дясно дава го като жълт бутон (програмен режим) и от там си избираш какво да гледаш, това е засега най бързият начин който съм открил, ако някой е намерил друг начин да сподели.
Хмм да ти кажа честно не открих WI-FI direct на Андроид и Miracast на Blackberry за какво служат.
Андроида го свързах с WiFI и не разбрах за какво се ползва?
Miracast така и не иска да се свърже? Преди да питам за какво се ползва, има ли някой които свързал LGто с Miracast до друго устройство?
Поздрави!
какво се опитвате да направите с телевизорите си нещо не мога да разбера, тв-то не е смартфон да си мяткате напред назад файлове независимо какви са те. това е Телевизор макар и с операционна система то не е пълноценно Pc или Смартфон/Таблет!
––––––––––––––––––
https://forum.setcombg.com/images/misc/quote_icon.png Първоначално публикувано от oska https://forum.setcombg.com/images/bu...post-right.png
Пробвах го това дали се получава,обаче нещо телевизора не вижда телефона(нексус 4,има wi-fi direct)този smart share не намирам в плей стор-а.всъщност даже и програмата за дистанционно спря да бачка(както и при таблет-а),незнам нан какво може да се дължи?дали от рутер-а?
3-пъти го чета или аз много тъп и не разбирам какво точно става или ...............
Тв-то има опция за свързване чрез обикновена връзка през рутер или директна връзка с кабел, но така и с метода WiFi direct. Проблема на колегата е че Тв-то не намира Андроид устройството, чрез WiFi direct връзка, но се съгласихме че обратната връзка е възможна - Андроид-ТВ.
Сега въпросите на които може да отговориш са?
1.Какво ти позволява WiFi direct свързването в повече от нормалната връзка през рутер ( тъй като си го прочел за 4-върти път - погледни ръководството)
2. Някой свързал ли е Тв-то с третата опция Miracast?
Не чети само последния пост:)
Поздрави!
колега не че аз знам много, ама като чета такива изказвания и ми иде(не знам във кой момент ще взема сопата, в тихуана ли да гоня антилопата), вземи почети ти малко. нищо лично.
инсталирай си pixel-DMS от play.google и ша ти го вижда.
не че ми е работа ама такива неща що не си ги обсъждате на лично, щото май само вие двамцата си имате такива кардинални проблеми.
- - - - - - - - - -
Питане към някой абонат на близоо(Пловдив), разместиха ли ви се програмите, че при мен от сателита преди малко като минах на кабелна и 20-тина програми са пак яко разбъркани?
С LA660S съм с Миракаст свързвам китайското ми Зопо към телевизора и това което гледам на екрана на телефона ми излиза на телевизора. Кеф ти браузър, кеф ти филм... А ЕЛДЖИ Ремута си работи както и преди без проблем. С последния ъпдейт съм 4.22.11
1.Отговора се вижда от името direct, тоест свързване на две или повече устройства директно без наличието на рутер.
Wi-Fi Direct - Wikipedia, the free encyclopedia
2.Същото като точка 1.
Miracast - Wikipedia, the free encyclopedia