Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
Пак го трия, защото не четеш. Погледни какво пише в началото на първи пост от темата!
mod/edit
Здравейте имам LG LA690s някой знае ли защо не ми дава да избера всичките страни а само Албания,Хърватска,Унгария,Полша,Словакия,Босна,Чехия,Латвия,Румъния,България,Ест ония,Литва и Сърбия ще сам много благодарен някой да помогне
Телевизорът ми е LA691S. Свързан е със стационарен компютър, чрез HDMI кабел, като втори монитор. Когато стартирам компютъра без да е включен телевизора, нямам икони на десктопа, появяват се, когато включа телевизора-винаги разбъркани и в най-дясната част на десктопа. Подреждам всичко и така до следващият път. Някой срещал ли е този проблем?
Цитат:
Първоначално публикувано от
aleksenergo
Телевизорът ми е LA691S. Свързан е със стационарен компютър, чрез HDMI кабел, като втори монитор. Когато стартирам компютъра без да е включен телевизора, нямам икони на десктопа, появяват се, когато включа телевизора-винаги разбъркани и в най-дясната част на десктопа. Подреждам всичко и така до следващият път. Някой срещал ли е този проблем?
Когато си ги подвързвал,кой кабел включи първо?Изключи HDMI от компа при изключени от тока уреди.Пусни си компютъра да ти разпознае монитора като основен.След това пак свържи HDMI пак при изключени от мрежата тв и комп.По какъв начин свързваш HDMI към компа?
Да, така вече е добре, вероятно нещо се е променило, като съм задавал телевизора, като основен монитор-такива бяха препоръките за гледане на 3D, но се оказа, че при мен няма нужда телевизора да е, като основен.
Цитат:
zabadara
По какъв начин свързваш HDMI към компа?
Ами HDMI кабела е свързан към видеокартата.
Цитат:
aleksenergo
Да, така вече е добре, вероятно нещо се е променило, като съм задавал телевизора, като основен монитор-такива бяха препоръките за гледане на 3D, но се оказа, че при мен няма нужда телевизора да е, като основен.
Препоръките са телевизора да е ПЪРВИ монитор, а дали ще е основен, е съвсем друг въпрос.... :) едното няма нищо общо с другото. Основен е този на който ти са иконите.
Цитат:
aleksenergo
При гледане на 3Д от контрола на видеокартата му даваш на тв-то да е първи и единствен монитор(не да клонираш) ,за да нямаш проблеми.След това отново си даваш сингъл на монитора и всичко ти е нормално.Така го правя аз и нямам грижи.
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Pat
Препоръките са телевизора да е ПЪРВИ монитор, а дали ще е основен, е съвсем друг въпрос.... :) едното няма нищо общо с другото.
Поправям се, при мен телевизорът е първи, а монитора е основен, не пипам повече настройки на видеокартата и 3D си е нормално на телевизора.
Прикачен файл 13018Прикачен файл 13019
Някой може ли да преведе за какво става въпрос, че руски грам не разбирам.
Цитат:
hristoslav2
Колко ще е удобно да се тества DSE/uniformity на телевизора, направо маркираш smartshare и си готов. :BigGrin
Може ли да ги питаш руснаците как им се струват новите модели по отношение на DSE/uniformity? Дали има подобрение?
3 Прикачен файл(ове)
Новите модели - на корейският сайт
LG전자 : TV | TV/AV
Здравейте, преди няколко дни си купих LG 32LA6130, но откакто го включих вкъщи през 1ч дистанционното и копчетата на панела на Тв-то спират да работят. Сменявах батериите нее от тях. Проблемът се оправя единствено след изключване от контакта. Пое дистаионнот пак си работи за извесно време. Четох в парвият пост че можеби се задейства STB на дистанциооното но не намирам такъв бутон. рових се и в настройките но нищо не открих. Ако може някой да помогне ще съм безкрайно благодарен.