Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
Аз също съм за 500гб външен ХДД - разликата в цената е малка , но + по-голям обем данни и почти 100% гарантирано съвместим . За флашките не е гарантирана нито съвместимост (в по-старите модели тв изрично си пишеше да се ползва ХДД) , нито дали скоростта им на запис "ще се хареса" на тв .
Така е абсолютно, единствено, че флашката я бодваш и забравяш за нея... :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
Smash
Така е абсолютно, единствено, че флашката я бодваш и забравяш за нея... :)
В смисъл, че ще изгори ли?
:) ха, не.
смисъл, че няма кабели и тн, за да го ползваш пълноценно PVR-a трябва постоянно да имаш нещо включено и с флашка, била тя и по малка като GB, имаш един кабел и едно устройство по-малко около телевизора....видимо поне.... :)
Интересно е,че самсун работи с всякаква флашка-бавна,малко памет и т.н.
Не се ли намери начин записите да могат да се гледат/свалят на PC ?
Цитат:
Smash
:) ха, не.
смисъл, че няма кабели и тн, за да го ползваш пълноценно PVR-a трябва постоянно да имаш нещо включено и с флашка, била тя и по малка като GB, имаш един кабел и едно устройство по-малко около телевизора....видимо поне.... :)
Какъв е "проблема" да се закачи един хард със захранване по Usb, така ще имаш само една малка кутийка до телевизора...
Има ли начин, да накарам 32LN540B от вградения медиа плеър да passthrough-ва DTS през оптичния изход към система за домашно кино например? Системата е Sony EF200 и чете DTS.
LG LB730V : Smart TV Direct LED Plus, Micro Pixel Control, MCI 800, Cinema 3D, WebOS, HEVC
Цитат:
LG LB670V , LB671V and LB730V which are IPS panels with Full LED Local Dimming and Micro Pixel Control (Local Dimming).
Източник
Здравейте,стигнах до 26 страница и не разбрах та реших направо да питам -мисля да купувам LG LA740- при гледане на 3d от хард вкл. в телевизора-ще имам ли 2д субтитри.За 3D субтитри нестава щото няма IDX ,но при други марки без IDX си вървят субовете долу -губи се малко от ефекта на 3д ,ама поне има субс.Мерси предварително!
Цитат:
i_deck
Има ли начин, да накарам 32LN540B от вградения медиа плеър да passthrough-ва DTS през оптичния изход към система за домашно кино например? Системата е Sony EF200 и чете DTS.
Съмнявам се..защото модела е базиран на модернизирано шаси от 2011 година.
За моделите 2013 от средният клас
Какво изкарва телевизора през оптичният изход, в замисимост от подаваният сигнал ?
DTS 5.1 - > DTS 5.1
DTS HD MA - > DTS ядро 5.1
DD 5.1 - > DD5.1
Dolby True HD 5.1 - > DD 5.1
Цитат:
hristoslav2
Съмнявам се..защото модела е базиран на модернизирано шаси от 2011 година.
За моделите 2013 от средният клас
Какво изкарва телевизора през оптичният изход, в замисимост от подаваният сигнал ?
DTS 5.1 - > DTS 5.1
DTS HD MA - > DTS ядро 5.1
DD 5.1 - > DD5.1
Dolby True HD 5.1 - > DD 5.1
Благодаря за отговора
Значи остава варианта с прекодиране на звука DTS -> AC3
Ако държиш на DTS през оптичен изход, остава варианта с външен медия плейър.
Здравейте!
От скоро забелязвам странен проблем с телевизора ми lg-29ln460r.Както си работи,така си гасне сам екрана,но не и телевизора.Звука си върви каналите се сменят,абе работи без картина.Гася го и го пускам веднага и си тръгва без грижи и си работи безотказно.Как мислите,дали е хардуерен или софтъерен проблема?Мисля да пробвам да му върна едни фабрични да видим дали ще има ефект.Ще се радвам да споделите мнения!Поздрви!
Хардуерен проблем със захранването на подсветката.