Здравейте и поздравления за хубавия форум! Чета от седмица и точно както често става, когато се получава много информация наведнъж, накрая почти нищо не знаеш.
Телевизорът ще се гледа от 2-3 метра, а сигнал ще получава от Виваком ТВ. Държа да има:
- Full HD 1920x1080p
- Wi-Fi, browser, youtube
- Smart TV
- 100 реални херца по възможност (вече не знам кой колко е) ... ако въобще може да се намери нещо до 900 лв.
- да има възможност да се свърже през аудио с-ма (напр. субуфер и 2 колонки)
- USB плеър
- някакви декодери, ама не знам какви и дали ще трябват :rolleyes: ... да мога да гледам цифровата на вивакомТВ.
До този момент не съм проучил абсолютно нищо за марките Сони, Тошиба и Шарп. Разглеждах само филипс, самсунг и Елджи и по-точно следните модели:
Philips PFL5008K, Samsung UE-F6400 и LG LA-660S. Имах и четвърти вариант заради по-големият дисплей - 39" LG-LA620S.
В първия харесах амбилайта, а във втория и третия - тънките рамки и модерните дистанционни. Каня се да ги разгледам в техномаркет и технополис в понеделник. Как са откъм замазване, странни сенки и може ли да се гледа снукър без бялата да оставя диря след себе си подобно на кометата Айсон? Може ли да се вземе телевизор за до 900 лева и не по-малко от 32 инча, който да "вади" качествен образ?