Здравейте. Чудя се дали някой няма да може да ми помогне със следния проблем с 42LA740S - от една седмица имам разминаване на звука и картината на някои HD програми. Сигналът идва по-кабел - втория ми телевизор, който също е LG, но 22 инча, няма проблем на тези програми. Пробвах всичко - преизбиране на всички програми, нулиране на настройките, инсталиране на новия фърмуер, който излезе преди няколко дни - никакъв ефект. Сега съм се принудил да сложа един HD приемник, за да гледам тия програми без разминаване, но проблемът ме дразни много. Говорих с оператора - провериха и твърдят, че няма разминаване при тях и никой друг не се е оплакъл, записъл съм го за диагностика от сервиза, но като чух техника колко е наясно малко ме притеснява дали да му го нося. Иначе картината е перфектна и няма никакви други проблеми - просто след известно време започва да се разминава звука на някои HD програми, докато не стане дразнещо. Ако сменя програмата и върна пак на нея се синхрозизира за известно време и после пак започва да разминава. Ще съм благодарен, ако някой, който е имал подобен проблем, даде акъл какво да направя.Между другото, малко преди да се появи проблемът, доста от HD програмите бяха изчезнали и след това ги пренастройваха, но факт е, че вторият телевизор си работи без никакво разминаване, така че няма какво да им кажа на хората от кабеларката.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 48Одобрявам
48Одобрявам

Първоначално публикувано от Gena_bs
 Първоначално публикувано от Gena_bs