Здравейте. Чудя се дали някой няма да може да ми помогне със следния проблем с 42LA740S - от една седмица имам разминаване на звука и картината на някои HD програми. Сигналът идва по-кабел - втория ми телевизор, който също е LG, но 22 инча, няма проблем на тези програми. Пробвах всичко - преизбиране на всички програми, нулиране на настройките, инсталиране на новия фърмуер, който излезе преди няколко дни - никакъв ефект. Сега съм се принудил да сложа един HD приемник, за да гледам тия програми без разминаване, но проблемът ме дразни много. Говорих с оператора - провериха и твърдят, че няма разминаване при тях и никой друг не се е оплакъл, записъл съм го за диагностика от сервиза, но като чух техника колко е наясно малко ме притеснява дали да му го нося. Иначе картината е перфектна и няма никакви други проблеми - просто след известно време започва да се разминава звука на някои HD програми, докато не стане дразнещо. Ако сменя програмата и върна пак на нея се синхрозизира за известно време и после пак започва да разминава. Ще съм благодарен, ако някой, който е имал подобен проблем, даде акъл какво да направя. Между другото, малко преди да се появи проблемът, доста от HD програмите бяха изчезнали и след това ги пренастройваха, но факт е, че вторият телевизор си работи без никакво разминаване, така че няма какво да им кажа на хората от кабеларката.