Хм .аз се чудя на 55''B6 след като минат празниците и още малко ги свалят65'' е хубаво,ама oled е скъпички в този размер(несъизмеримо с 55''),Пък не знам за малко над 2,50 разстояние 55'' дали ще е добре.
Хм .аз се чудя на 55''B6 след като минат празниците и още малко ги свалят65'' е хубаво,ама oled е скъпички в този размер(несъизмеримо с 55''),Пък не знам за малко над 2,50 разстояние 55'' дали ще е добре.
Дай боже всекиму , както се казва , аз ако се наложи да сменям плазмата (дано да не е скоро) май само това ми е варианта ... 2017 би трябвало да паднат още центе , като се включат и други играчи , а чета , че и китайците правели вече 55" олед панели собствено производство ...
Вероятно проблема е в оператора ти..
Подобен проблем имаше наистина в модели 2013....
прегледай темата
https://forum.setcombg.com/lg-%D1%82...D1%82-5-a.html
kaloman
Сега остава да си купиш това
LG UP970 4K Blu-ray player tipped for CES 2017 launch | What Hi-Fi?
http://certifications.prod.wi-fi.org...d?cid=WFA69270
Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-12-16 в 19:24.
Хм при поляците
https://hdtvpolska.com/poznaj-swiat-...cji-prezencie/
http://www.filmboxlive.com/bg
kaloman я го пробвай на твоят телевизор
Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-12-16 в 22:04.
Стандартният абонамент може да се гледа едновременно на 2 екрана, а премиум пакета на 4. Идеално за тези, които искат да делят един абонамент. Може да се гледа и по едно и също време.
А съдържание с българско аудио или със субтитри колкото да не кажат, че няма.
Тук може да се следят дублираните или тези с български субтитри филми: search on uNoGS
[QUOTE=hristoslav2;799533]
Тея с Filmbox ме изненадаха. Светкавична регистрация, разбира се искат карта, макар и за пробния период. Инсталира се без проблем на ТВ и първите пет филма HD които пуснах си тръгнаха с бг. суб.! Единия даже е съветски! Да не забравя- струва 5,99 лв.!
Този пост е редактиран от kaloman; 20-12-16 в 09:41.
Значи,кабеларката влиза директно със буксата в тв.Имам преди това само един сплитер с 3 изхода общо..От него са вързани общо 2 LGта от които едното е 49UF8507,другото е доста старичко и един SAMSUNG 32J5500...На другите 2 телевизора не се забелязва тоя проблем...Интересното е че за първи път се случи за момент проблема с картината когато гледах филм през DLNA..Качил съм на настолния комп и на лаптопа програмката SmartShare и си гледам филметата безжично..Връзвал съм и лаптопа през HDMI за да гледам 3дта с 3д суб...не е имало проблеми..Обаче забелязах че когато се появи проблема,дори и да влезеш в менюто,в смарта и каде ли не,някакси и самото меню барабар с картината все едно е покрито с тензух егати,тоест самото меню не е чисто да речеме а пък само картината да е така някакси на мрежи и сипки..След последните 2 ъпдейта за 4 месеца 3 пъти се получи проблема.Сменил съм кабела за кабелната с нов и сплитера е нов и уж качествен.Дори и да го отнеса в сервиза,остават ми поне още близо 4 год гаранция де,не знам как да им обясня проблема като твто си бачка без проблеми в момента..При първото сговнясване на картината,изключих тв и го пуснах пак...всичко си беше ок..при 2рия и 3тия път започнах да щракам из каналите,първо снимах проблема де и след около 30 сек.всичко се оправи..Твто е включено в удължител некакъв от 20 кинта уж с некакви защити от токови удари.А самия удължител е вкл.в контакт нов който е заземен.Направо много се нервя че не мога да хвана от къде е проблема.Дайте някакви съвети момци...че направо откачам...Твто го купих предимно за гледане на филми и най вече заради 3дето...много ме кефи как предава,уникално е...Бях се засилил тия дни да взимам следващия 49UH8507 ама с жената в къщи се изпокарахме...хах...бил съм луд...таман го изплатих тоя за една година и му хвърлих окото на другия....ама за ся не ми връзва...хах...Благодаря на тия дето ше дадат съвет и най вече ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ пичове...
[QUOTE=hristoslav2;799512]Вероятно проблема е в оператора ти..
Подобен проблем имаше наистина в модели 2013....
прегледай темата
https://forum.setcombg.com/lg-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8/49790-lg-lcd-oled-tv-faq-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%8A%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%/QUOTE]
Уж я гледах, но пак ще погледна. Благодаря. Междувременно, телевизорът вече замина на ремонт - дава същия проблем и в сервиза на същия оператор. Май ще му сменяват платка управление.
Благодаря,mozak.Не мога да видя обаче в описанието на тези филми дали са 4k и DV или HDR.
>Kaloman пишеш за blu ray,ами от къде съдържание ще намираш?Моя Pioneer си го купих още в началото на тази технология,като го избирах главно по това колко добър е в представянето си на аудио,за да слушам cd-та(да изпратя старото DVD на вилата)Щото (както и се оказа) филмите които съм гледал се броят на пръстите на едната ръка.
Иначе OLED-а е друга бира и е upgrade дори и към момента само hd да гледаш.Добронамерено ти завиждам за което.
Привет! От вчера съм собственик на LG 43LH570V. LG Резултати от търсене в поддръжката | LG Bulgaria Бих искал да помоля за помощ при калибриране на картината, защото като го сравнявам със стария ми Samsung UE40H6203, нещо като че ли ми липсва. Не знам, може би съм свикнал със картината на стария и да е заради това?! И все пак ще съм благодарен за някакви насоки ако е възможно. Иначе се свързва със компа през WiFi и 1080 филмите и субтитрите вървят без проблем, чете и MKV .264, ще пробвам и .265. Довечера ще го вържа с кабел и ще пробвам да актуализирам софтуера, че всеки път като го включа ме пита, а не посмях безжично.
Липсва ти контраст и черно , което няма как да получиш с панела в ЛГ-то ... освен да пробваш да избичиш на макс разните там "динамични" контрасти и да сложиш някакъв източник на светлина зад тв ...
Аха, значи толкова си може и да не очаквам някакво подобрение! Благодаря все пак!