Здравейте!
Знаете ли изобщо възможно ли е да разделя екрана на 2, и едновременно да гледам два канала?
Разполагам със LG Smart 3d TV, ако зависи от модела мога да го намеря с детайли :D
Мерси предварително!
Здравейте!
Знаете ли изобщо възможно ли е да разделя екрана на 2, и едновременно да гледам два канала?
Разполагам със LG Smart 3d TV, ако зависи от модела мога да го намеря с детайли :D
Мерси предварително!
ако телевизора има два тв тунера, ще стане, ако не само един канал и един допълнителен вход ( компонентен или HDMI/PC)
Моят Филипс е с два тв тунера и пак не става.
Страхотна екстра е да имаш ТВ с два тунера и мечтата ми е се добера до нещо съвременно, подобно на стария ми LG 32LC2RR, (който работи без грешка в детската)... PIP, PAP, вграден HDD...с аналогови тунери е, но на единия гледах цифровата( от приемника и си редех каналите с дистанционното му) ...с това на ТВ-то сменях каналите на кабелната. Прозрачност...размер на една спямо друга...местене по екрана...размяна с едно натискане на бутон ..Дистанционното е с 58 бутона и същевременно най-лесното и подредено от всички, които съм имал....Няма такова удобство, уверявам ви!
Подлъгах се да взема Филипса, че видях бутон за PIP на дистанционното, като се надявах с външен източник да сработи...Купих set-top-box, купих hdmi кабел, ама - йок - важи само при смарт! ...и поддръжката за моя модел май вече спря...а и Сони е друга бира!
Виваком вече полагат оптиката в квартала и мисля да се прехвърля ...вярно ли е, че техния приемник има такива функции, като PIP и PAP ?!
Този пост е редактиран от karambam; 19-02-16 в 20:35.
Щом МТел имат, съмнявам се вивакомците да са по-назад.
И как по точно мога да изкарам на екрана един канал и компа през hdmi, че ще ми е голяма екстра това. Става въпрос за 55lf652v
От LG са го описали стъпка по стъпка, но при мен не се получава. Предимства на Smart TV | Ръководство на потребителя
В сервизното меню на ТВ тази опция е изключена.
Доколкото зная, засега само в Корея е налично.
Този пост е редактиран от operator3; 20-02-16 в 13:31.
Избери някой не кодиран канал за втори или пробвай с основен екран някой от HDMI входовете .
С HDMI основен и тв канал за втори съм пробвал и работи.
Пробвах това което си предложил с некодирания канал и като основен и като втори (как не се сетих сам???), но не става.
Явно и с СА-модула няма да се получи...
ПП Всъщност ..... получи се. Трябвало просто да презаредя втория канал (некодирания).
Този пост е редактиран от podredko; 22-02-16 в 20:56.
Не зная как е в webOS 2, но в webOS 1.4 в менюто My Programmes липсва описаното във втора точка на ръководството "Изберете Картина в картината от списъка в долната част на екрана, за да изведете подекрана.". Може би след включване на PIP в сервизното меню ще се появи. Проблема е, че повечето настройки на сервизното меню са заключени (тези в сив цвят).
Руснаците намериха цаката на изключената при тях функция DVR Ready с препрограмиране на NVRAM, но по въпроса за PIP никой още не е дал решение.