Здравейте съфорумци,за много години...и живи и здрави да сте....Такааа: та моето питане е следното:от вчера се появи нов ъпдейт(може би последен за този модел тв) и точно преди да ъпдейтна се позамислих и реших да се поровя из нета да разбера все пак за какво иде реч с тоя ъпдейт аджеба....Уви не намерих нищо конкретно но случайно попаднах на едно мнение в един руски форум за въпросният ъпдейт ей тук : Новые прошивки на серверах обновления LG для ТВ 2015 года : webOS-телевизоры - Обсуждение - Страница 39 и тук Телевизор UG870V (55, 65") 2015 года : webOS-телевизоры - Обсуждение - Страница 8 ....Та питам се дали само при братушките става тоя проблем след ъпдейта(hd каналите да сменят резолюцията с по ниска заради въпросния ъпдейт)старият ъпдейт дойде Май месец миналата година и е 04.05.60 и за него не намерих нищо съществено ма телевизора не се умаза след ъпдейта...Сега новият дето ме подканва да ъпдейтна е 04.05.70...и съм пред дилема(отворете линковете дето съм дал и ще видите по конкретно за какво иде реч)Та се чудя дали и при мен може да се умажат нещата така.....Мога и да не ъпдейтвам де ма ме дразни единствено това че при всяко вкл.на тв ме подканва за момент....и това леко ме дразни....Пича дето се жали в руския форум е приложил снимки който доказват че след ъпдейта е паднала резолюцията на HD каналите от HD1080i на SD 540i и доколкото разбрах от написаното (с гугъл преводач де)май може да се върнеш към стария фърмуер ако се умажат нещата....Да рискувам ли да видя какво ще стане...
и ако стане таратор
как мое се върне обратно към стария фърм...????
Христослав дай и ти мнение по въпроса ако можеш...благодаря...