Здравейте съфорумци,за много години...и живи и здрави да сте....Такааа: та моето питане е следното:от вчера се появи нов ъпдейт(може би последен за този модел тв) и точно преди да ъпдейтна се позамислих и реших да се поровя из нета да разбера все пак за какво иде реч с тоя ъпдейт аджеба....Уви не намерих нищо конкретно но случайно попаднах на едно мнение в един руски форум за въпросният ъпдейт ей тук : Новые прошивки на серверах обновления LG для ТВ 2015 года : webOS-телевизоры - Обсуждение - Страница 39 и тук Телевизор UG870V (55, 65") 2015 года : webOS-телевизоры - Обсуждение - Страница 8 ....Та питам се дали само при братушките става тоя проблем след ъпдейта(hd каналите да сменят резолюцията с по ниска заради въпросния ъпдейт)старият ъпдейт дойде Май месец миналата година и е 04.05.60 и за него не намерих нищо съществено ма телевизора не се умаза след ъпдейта...Сега новият дето ме подканва да ъпдейтна е 04.05.70...и съм пред дилема(отворете линковете дето съм дал и ще видите по конкретно за какво иде реч)Та се чудя дали и при мен може да се умажат нещата така.....Мога и да не ъпдейтвам де ма ме дразни единствено това че при всяко вкл.на тв ме подканва за момент....и това леко ме дразни....Пича дето се жали в руския форум е приложил снимки който доказват че след ъпдейта е паднала резолюцията на HD каналите от HD1080i на SD 540i и доколкото разбрах от написаното (с гугъл преводач де)май може да се върнеш към стария фърмуер ако се умажат нещата....Да рискувам ли да видя какво ще стане...
и ако стане таратор
как мое се върне обратно към стария фърм...????
Христослав дай и ти мнение по въпроса ако можеш...благодаря...

и това леко ме дразни....Пича дето се жали в руския форум е приложил снимки който доказват че след ъпдейта е паднала резолюцията на HD каналите от HD1080i на SD 540i и доколкото разбрах от написаното (с гугъл преводач де)май може да се върнеш към стария фърмуер ако се умажат нещата....Да рискувам ли да видя какво ще стане...
как мое се върне обратно към стария фърм...????