.......
Не съм казал, че са безсмислени прост в наща държава не може да им се използва пълния капацитет както е и с UHD, HDR и тн. Доставчиците ни на телевизия са..........
Друго което може да направиш е да изчакаш да се пуснат моделите 2019 за да спадне цената на високия клас от 2018 стига да не са се изчерпали разбира се.
Гледах го Сонито, наистина много добра картина. Проблема е с външното захранване. Няма как да му прекарам кабелите, имам естествен камък на стената и контактните кутии са зад тв-то а нямам желание да го монтирам на 10см от стената.
Сони и Самсунг отпадат поради тази причина от избора ми.
Е все някак си ще се намери решение да се захване това захранване зад телевизора предполагам, че е на стената със стойка и би трябвало да може да се закрепи без да го избутва напред телевизора.
Още един надъхан продавач който мисли че разбира.
Незнам как да постна снимка на стената, на която ще се монтира тв-то. Всичко е монтирано,стойка, контакти камъка около тях. Нито мога стойката да подменя, нито имам желание да къртя. А и не виждам логиката от супер тънки телевизори, като ще стърчат от стената, защото виждаш ли, производителят им решил да печели от адаптори.
Това външно захранване най- тясната му страна е 5см и грее достатъчно за да направи някоя беля. С това си решение, Сони губят голяма част от пазара- мое мнение.
- - - - - - - - - -
ето за това става на въпрос. Други предложения
Пак се вкарах във филма. Точно избера нещо и като се задълбоча -проблем. 49sj800v се оказа, че е с RGBW матрица. С две думи- псевдо 4к а уж се води SUHD
Някой може ли да даде инфо за 49uf840v каква е матрицата или в краен случай за 49uf675v rgb или rgbw ?
Както и за 49uh770v
Да , намерих много добър руски сайт, но и там няма инфо за матриците rgb или rgbw. А за 49uf840v изобщо не мога да намеря пълна информация. Нито отговаря на 810, нито на 850
Този пост е редактиран от dobata7412; 07-02-19 в 16:56.
Всички 49 инчови телевизора на LG са с такъв панел. Варянт за да бъде LG и не с Rgbw е 50UK6470 той е VA, но е 60 HZ. или 50UK6950 пак 60 Hz.
Този пост е редактиран от dobata7412; 07-02-19 в 18:59.