Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 27 от общо 27

Linux-mneniq

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Linux-mneniq

Трябва да направя аз едно състезание... Подкарайте Линукс на DeathKnight-ското PC... намирисвам пълен провал.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Linux-mneniq

А, с един кнопикс си изгрял за 2 минути... все пак от ЦД зарежда

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Linux-mneniq

Не тръгва ... вече

5. Member
    Тук е от
    Aug 2004

Linux-mneniq

Че какво му има на PC-то ти, че неще да тръгва Linux на него?

Да не си направил следното от Bios:"Use linux on/OFF".

Мъничка шегичка [:D]

(моля заклетите потребители на Linux да не ме бият )

6. Тук е от
    Jul 2004

Linux-mneniq

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не тръгва ... вече

<div align="right">Originally posted by DeathKnight*-*17/09/2004*:* 12:19:40</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

хихи, и при мене не тръгваше ама тръгна, пробвай докато зарежда да натискаш F1, F2 или F10 ... или ти ми го даде тоя съвет, та го знаеш тоя номер, а?

[:D][:D][:D][:D][:D]

първото ми впечатление от линукса е много яко, второто не толкова яко, но предвид, че е безплатен аи има толкова софт за него, също безплатен примерно цеде бърнър, алтернативата на партишън меджик и един куп други работи дето не им разбирам.

като ми пристигне записвачката дето ми я доставят вече втора седмица да си драсна едно архивче ще си форматирам диска и ще си инсталирам кнопикса, но още от сега чуствам че има много да попържам, да не говориме, че интернета ще го вида през крив макарон, особено ако драйвера за изтакования ми модем не се инсталира само чрез бутон "инстал" но това ще си е от незнание, не от друго. Иначе това кнопиксче ми намери всичко и си работи, за разлика от 2К за който трябваше да търся драйвери въпреки, че на пецето ми пише дизаинед за 2К.

пердполагам че нещо като сусе про е доста по различно от кнопикса, доколкото съм срещал отзиви и статии по списанията много го хвалят като добра алтернатива на виндоуса, вие какво ще кажете като по така спецове?

7. Member
    Тук е от
    Aug 2004

Linux-mneniq

За Desktop система много горещо бих ти препоръчал Fedora Core 2. Аз преди няколко дни я видях и останах възхитен. Исклучително интуитивна, лесна(и донякаде бърза) OS.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2004

Linux-mneniq

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За Desktop система много горещо бих ти препоръчал Fedora Core 2. Аз преди няколко дни я видях и останах възхитен. Исклучително интуитивна, лесна(и донякаде бърза) OS.

<div align="right">Originally posted by Nedko*-*19/09/2004*:* 22:26:11</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

ми може да си я поръчам и нея.

за мадрейк 10 (незнам дали го спелвам правилно) какво се чува?

10. Member
    Тук е от
    Aug 2004

Linux-mneniq

Когато за първи път се престраших и си инсталирах Linux беше Mandrake, защтото имаше графичен инсталатор ( [:D] ). Тогава за първи път разбрах колко е лесно да си затриеш всички важни документи и програми от PC-то.

За Mandrake се чува че са били пред фалит. Не зная това до колко е вярно, но май има нещо такова

Повече информация за новия Mandrake 10.1 можеш да намериш тук: http://linux-bg.org/cgi-bin/y/index....5<br /> <br />

Виж, разгледаи, интересувай се, но мисля че тази дистрибуция няма да ти върши много работа

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Linux-mneniq

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Че какво му има на PC-то ти, че неще да тръгва Linux на него?

Да не си направил следното от Bios:"Use linux on/OFF".

Мъничка шегичка [:D]

(моля заклетите потребители на Linux да не ме бият )

<div align="right">Originally posted by Nedko - 19/09/2004 : 02:22:07</div id="right">

Просто си купувам хардуера от конвейра, няма още драйвери за Линукс

12. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Linux-mneniq

DK, че де го този хардуер, по мое мнение повечето от по-екзотичните бози на Линукс палят доста по-лесно [)]

13. Тук е от
    Jun 2004

Linux-mneniq

Айде сега не сме света вода ненапита. Той и Линукса си забива. А много много са малко линуксаджиите в БГ дето работят само и единствено с Линукс! Добрият стар Уин се използва масово и от тях. Разликата е, че Линукса не ти дава син екран!!! [:P]

Microsoft did not give up yet!!!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2004

Linux-mneniq

Кой кого избира:

http://linux-bg.org/cgi-bin/y/index....&key=365267959

Microsoft will give up!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. norton2003 mneniq
    От haa във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 10-03-03, 15:40
  2. ASUS ili EPoX - mneniq i komentari
    От Kayso във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 25
    Последно: 28-08-02, 19:28
  3. Gigabyte 7VRXP - mneniq ?
    От iakomir във форум Общ - хардуер
    Отговори: 20
    Последно: 28-06-02, 14:20
  4. mneniq za ram PQI
    От MANIAK във форум Общ - хардуер
    Отговори: 28
    Последно: 30-12-01, 13:11
  5. Mneniq za Axle GeForce2 MX200
    От Ivooo във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 11
    Последно: 03-07-01, 19:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе