Здравейте на всички. И ако въпроса ми не е за тук да бъде преместен. Значи аз не съм се занимавъл с р2р до момента в който спряха търсачките на free сървърите. Сега реших да мина на този вид мрежи, със SuSE 9.3 Professional съм. Значи свалих си от sourceforge.net най-популярния им BitTorrent клиент Azureus, последна версия. Да в началото ми се стори добра програма, но след известна работа, започна да не ми харесва. Значи тази "жаба" си се гаси когато си иска. Пускам си програмата работи си нормално и след известен период си се изключва без предопреждание и без нищо. Пускаш я пак работи няма и 1 минута и пак така. Не можах да разбера на какво се дължи това, инсталирах всички библиотеки за джава които ги има в дисковете на дистрибуцията ми, но нищо не помага. Та въпроса ми е може ли някой да ми каже на какво се дължи това и как да го отстраня или пък най-добре да ми препоръча друга подобна програма. Аз рових из sourceforge.net но там повечето са за w32 и уж подържат Линукс, но не е вярно или аз не можах да ги подкарам. Пробвал съм <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Extended BitTorrent Client and Tracker, G3 - Bittorrent Client, BitTorrent, BitTorrent++, CTorrent</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Благодаря предварително за отговорите