Здравейте, имам една стара машина P3 450MHz ,256MB/ram/ ,10GB/5400/.Сложих Suse 10 ,ако работиш само с едно нещо работи добре иначе доста тромаво,бихте ли ми препоръчали дистрибуция ,която да върви сравнително бързо с тази конфигурация.На пц-то ще има Apache ,DC hub, forum.Благодаря предварително!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Само да кажа, че DSL е Debian базиран, т.е. освен че е малък и има най-леката графична среда, ами и е доста надежден.* :coolsmiley:
 Само да кажа, че DSL е Debian базиран, т.е. освен че е малък и има най-леката графична среда, ами и е доста надежден.* :coolsmiley: Първоначално публикувано от glarus
 Първоначално публикувано от glarus  
 Аз все пак съм на мнение, че за слаби машини не трябва да се използват пълноценни дистрибуции. Това, че една дистрибуция е минималистична, не значи, че не е надеждна. А колкото повече опции има една графична среда, толкова повече бъгове
 Аз все пак съм на мнение, че за слаби машини не трябва да се използват пълноценни дистрибуции. Това, че една дистрибуция е минималистична, не значи, че не е надеждна. А колкото повече опции има една графична среда, толкова повече бъгове