Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 30

Linux

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2002

Linux

nekoi da mi hlpne koi e nai qkiq linux[^]

2.  

3. Тук е от
    Feb 2002

Linux

Slackware

4. Member
    Тук е от
    Feb 2002

Linux

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Black_Hacker

nekoi da mi hlpne koi e nai qkiq linux[^]

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Viz sa esno che otskoro si se sdobil s PC i iskash da hack-vash

vsiakakvi *.gov instancii , ot drigi topici razbiram che si stabilen abonat na spisanie "Xakep" []

No kogato pitash neshto opitai se da badesh po konkreten,

toia linux za kakvo ti e i za kakvo iskash da go polzvash.

Ako prosto iskash da vidish kakvo e linux vzemi si Mandrake > 8.X

linux za lameri (kakto e moderno sred mladoto pokolenie ))) )

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Linux

И аз бих препоръчал Slackware

6. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Linux

Споредзависи. При slackware нещата са доста канонични (за това ми е любимата дистрибуция). Ако си падаш по човъркането на конфигурационни файлчета най-добрто решение са слак и дебиан. Ако искаш нещо по-лесно за овладяване избери някоя редхат базирана дистрибуция - сусе мандрейк или самия редхат. Там се работи основно през GUI. Въпреки че мандрейк не бих препоръчал - ако нещо се обози е по-лесно да преинсталираш от колкото да решиш проблема по културния начин. По мое скромно мнение колкото повече се опростява системата от към начин на потребителска работа и юзър френдли интерфейс, толкова по се усложнява самата система, става по-тежка, по-тромава и по-неразбираема. Бих направил аналогия с писането на HTML - дали ще го правиш на ръка и ще ти отнеме малко повече време да овладееш кода, но резултатите ще са много по-чисти или с някой редактор - бързо лесно и с много излишни тагове.

Успехи

фори

7. Member
    Тук е от
    Jan 2002

Linux

Az bih ti preporachal SUSE. Mnogo stabilna distribucia i e podhodiashta za vsiakakav vid useri.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2002

Linux

o6te edin glas za SuSE

10. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Linux

O suzana, o suzana ti za mene ne pla4i ;-) kakto se peeshe w starata cowboyska pesnichka. Perfektno za uchebni celi ama inache e malko tromavo (spored men)

11. Member
    Тук е от
    Feb 2002

Linux

uh, tova pak kakvo be6e.... kakvo ima6 vpredvid tromavo?

12. Member
    Тук е от
    Jan 2002

Linux

Може би иска да каже, че смуче повечко ресурси, но в никакъв случаи не е тромав.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2002

Linux

na mene mi e interesno v sravnenie s koia distributsia e tromavo...

14.  

15. Тук е от
    Dec 2002

Linux

аз съм с Red Hat 8.0 и не се оплаквам[:-boring]

16. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Linux

mi az sym malko pristrasten kym slacka ... detski spomeni kakto se wika. towa koeto ne me kefi w redhat i podobnite distribucii e izobilieto ot konfiguracionni toolowe i pylnata meshawica w /etc

prosto imam nawika kato trabva da raztakowam neshto po daden linux da izredaktiram nqkoe fajlche i kill -HUP [:-spin]

a s linuxconf sym bral qdowe na wremeto ta sym predubeden

kakto se kazwa wypros na nawici

17. Member
    Тук е от
    Feb 2002

Linux

e tova 4e si pristrasten kam slacka e dobre, ama ne ti dava povod da govori6 bezsmislitsi... s tia detski spomeni predpolagam se zanimava6 s linux pone ot 10 godini. tova predpolaga sa6to 4e si vatre v ne6tata i 4e ne bi triabvalo da se izkazva6 nepodgotven... kak smetna 4e suse-to se polzuva za u4ebni tseli, sledkato v germania ima6e debati v bundestaga da se migrira ot win na SUSE-linux??? sigurno te tam si polzuvat pc-basata da se u4at... tia konf-toolove ne e kazano, 4e triabva da gi polzuva6. moje6 pak da si redaktira6 na volia .conf-failove. a i komandi ot roda na kill -HUP sa6to gi ima vkliu4eni vatre. standartno )

18. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Linux

Ta diskutirajki temata za SuSe-to

1. Rabotil sym s nego dostatychno malko

2. pyrviq pyt kogato sednah zad SuSe se zalutah mnogo qko dokato namerq kyde kakwo e zawrqno

3. Sled kato kachih edno SuSe 8.1 i ustanowih che fajla /etc/lilo.conf prosto lipswa... mnogo idejno nali

4. GUI-to m e mnogo krasiwo i priqtno napraweno - chudesen linux ako rabotish w grafichna sreda

5. Ne sym swiknal da rabotq s nego ;-)

6. abe seki si ima predpochitaniq i pravo na mnenie nali

p. s. ne se zanimavam s Linux chak tolkowa otdavna - pyrviq linux s kojto rabotih beshe RedHat 3 ako ne me lyje pametta - towa beshe predi okolo 4 god

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. VPN on Linux
    От gruff във форум Linux
    Отговори: 5
    Последно: 31-05-04, 01:02
  2. КОЙ LINUX ??
    От vesmes във форум Linux
    Отговори: 2
    Последно: 02-12-03, 19:14
  3. Linux Red Hat 7.2
    От evlogi във форум Linux
    Отговори: 3
    Последно: 03-11-03, 02:31
  4. New Linux
    От Kiko във форум Linux
    Отговори: 9
    Последно: 21-10-02, 16:47
  5. Linux ili Win 2k AS
    От CRASHOVERRIDE във форум Мрежи
    Отговори: 11
    Последно: 22-05-02, 12:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе