Резултати от 1 до 9 от общо 9

SMTP server s autorizaciq s username i password?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. wfw
    wfw е офлайн

Тук е от
    Aug 2003

zdrasti[] ako ste zabelqzwali Outlook Express primerno ili powecheto drugi podobni programki imat wyzmojnost da wryzka s outgoing (SMTP) servere posredstwom username i password.

ako nqkoj ima ideq kak moga da podkaram tiq username i password sys sendmail shte mu byda mnogo blagodaren. prosto ne iskam smtp servera da go pozlwa cql swqt da izprashta mail, ami samo tezi, koito imat username i pass. webmail-a kato squrrelmail ne e reshenie:

mersi predwaritelno

2.  

3. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

<font color="red">Пиши на кирилица wfw!</font id="red">

4. Тук е от
    Oct 2003

Здравеи

Ами може би бих могул да ти помогна, проблемът е че не успях да разбера какво точно искаш да направиш [] да всържеш клиента си

пр. Outlock и да си получаваш пощата с такъв клиент, или правиш някакъв сървър и искаш да го защитиш така че не всека да иска до го използва[?]

5. wfw
    wfw е офлайн

Тук е от
    Aug 2003

Оки ша са пробвам да пиша.

идееята е че искам да имам сървър който праща поща, само ако клиента има username & password. тегленето на поща с ПОП и ИМАП не е проблемно. изпращането е проблема. искам да ползват моя сървър за изпращане, а не както на безплатните пощи "СМТП Сървъра на вашия интернет доставчик".

6. Member
    Тук е от
    Jun 2003

незнам за username i password ама сендмейла със сигурност можеш да му кажеш от кои хостове да релайва съобщенията и от кои да отказва просто си описваш твойте мрежи и си спестяваш да настройваш на всички хостове парола и потребителско име

7. Тук е от
    Jul 2003

Coppermine е прав.Това е най - елементарното решение.RELAY на машините, които имат account за mail.

8.  

9. wfw
    wfw е офлайн

Тук е от
    Aug 2003

да, ама имам юзери от цяла България и не ги знам дали утре няма да са на карта на мтел или на някой друг. най-лесното не е най-рационално просто се налага да има юзер и парола

ако имате идеи казвайте

10. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Ми има много лесно решение, telnet + mutt || pine,

като клиента ти има account на сървъра със semdmail.

Но ми се струва, че ти търсиш нещо друго.

11. Тук е от
    Oct 2003

EBATI GADNIA FORUUUUM...

pisah 15 minuti i nakraia se preeba...

sori ama niama pak da pravia cyr-lat-cyr-lat...

pocvam pak...:

tova koeto biah napisal beshe che kogato pusnesh relay na a-mail... otgovoren si ti za minalata prez tebe poshta ... i ako niakoi isp ban-ne tvoiat ip si e tvoi problem... za tova ima http://www.abuse.net/relay.html kydeto mojesh da se proverish posle...

za smtp-to imash vazmojnost da nakarash klientite da se logvat zaduljitelno /triabva da imat account pri teb/ sys outlooka stava..

az polzvam EXIM + teapop + fetchmail posnato varhu FREESCO i raboti perfektno na 166 mhz pc sas 256ram i 1gb hdd kato nat router i e-mail server za 10 choveka i web + php puk i forumche daje

http://vulci.homeip.net/phpsysinfo/index.php

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. SMTP проблем
    От ManiMani във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 21-04-05, 22:04
  2. pop3 i smtp ma mail.bg
    От stefankos във форум Мрежи
    Отговори: 10
    Последно: 06-05-04, 09:51
  3. SMTP server
    От Tashov във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 27-11-03, 10:42
  4. mail prez SMTP i Telnet
    От cold_fusion във форум Мрежи
    Отговори: 5
    Последно: 22-10-03, 11:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе