-
1 Прикачен файл(ове)
Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения
deank, момчето от Пловдив наистина е много точно. Тази сутрин си получих цайсите, но не са жълти, а някакъв нов модел, съвсем джиджани на дизайн, адски удобни. Пичът твърди, че имало от тях дори по-добри отзиви отколкото от жълтите. Ще пробвам и ще пиша как са. Ето такива са:
П.П. Между другото, току що ги пробвах на скрийншота ти с жонгльора от предната страница. Просто ПЕРФЕКТНО! Няма грам crosstalking. Може би защото мониторът ми е калибриран, а ТВ-то още ни, понеже още го разработвам.
-
Да, тези са хубави, но явно е нямал от тях, когато си поръчвах.
Определено и с тези (и с жълтите) ще усетиш разликата от картонените. Почти няма 'ghosting' ефект нито на монитора, нито на телевизора.
Сега дърпам монстърс с/у елиънс :) в оригиналния блу-рей 3Д формат и ще го пусна да се смята за red/cyan, макар че добавих опция в multiAVCHD за green/magenta и за другите видове гледане.
-
Същите си поръчах от Щатите за 0.99$. Трябва да дойдат другата седмица.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от deank
Сега дърпам монстърс с/у елиънс :) в оригиналния блу-рей 3Д формат и ще го пусна да се смята за red/cyan, макар че добавих опция в multiAVCHD за green/magenta и за другите видове гледане.
Ехаа, браво. Ама точно така, в red/cyan разбира се. Иначе за какво купувах очилата.
-
Вече официално мога да потвърдя, че филми в mkv, след ковертиране в AVCHD и интегриране на субтитрите с програмата на deank, multiAVCHD, се стриймват без проблем по безжечна мрежа към телевизорите Panasonic, които поддържат AVCHD и имат USB и Wi-Fi dongle, разбира се.
-
@boboev: Нещо такова ще стане от монстърс с/у елиънс:
Ето кратък откъс, който направих преди малко:
******************.com/files/40265131..._red-cyan_.mkv
-
Има ли някакви специални настройки на плеър или на видеокарта които правите, при мен нещо цветовете не са както трябва на 3Д-то - гледам с очила като тези на снимката по-горе а телевизара ми е 42Г10
-
Тия червено-сини очила много натоварват очите, особено лявото. Не са като тези в кината, чудя се каква е разликата. Може би в кината са поляризирани?
-
Здравейте ,
Колеги от скоро съм горд притежател на TX-P42U20E и тепърва се запознавам с възможностите му.
Та въпроса ми е - мога ли да гледам 3д филми от компа на него,как ?
-
Само анаглифни филми за каквито говорят по-горе.
-
В превод за незапознатите ?!
-
Мой приятел има от известно време следният проблем с плазма на Panasonik незнам точно модела .На каналите 27 и 28 се появяват едни и същи канали,,каквото настрой на 27 автоматично се появява и на 28,промени ли канал 27 се променя и канал 28''и когато работи с дистанционното и сменя каналите един по един когато стигне до 27 следващият канал който идва не е 28 а 29,ако направо набере от копчетата 29 се появява но ако ги избира 1 по 1 28 се губи .Това се е получило от скоро като не е бърникал никакви настройки.Някой знае ли нещо по въпроса.И още нещо да попитам каква е тази промоция на плазмите на Panasonik с 5 год гаранция като в Техномаркет нищо не знаят или не искат да казват
-
Това е гаранция от самия производител и важи за покупка на Full HD модел до 10 юли.
За каналите не знам защо е така. Цифрови ли са каналите?
-
Здравейте, днес през телевизора дръпнах и инсталирах последната актуализация на G20 (мисля 2.007 - като версия TV-о показва 2407-10000), не можах да намеря какво включва обаче.
На официалната страница липсва информация (има само за Ver. 2.004):
http://panasonic.jp/support/global/c...d/2010/eu.html
P.S. Имам подозрения, че са пипали нещо за помненето на езика на аудиото при превключване на каналите - вече работи на повечето канали, на 1-2 - обаче не става, явно зависи и от default-ния, а там български все още липсва...
-
Здравейте за 1-ви път в този форум. От седмица съм щастлив собственик на ТХ-42V20E на Panasonic. Ето и първия ми въпрос: в ТМ (Пловдив) вездесъщият продавач без коса ми спомена, че "се препоръчва" 1-вия месец да работи в режим на картината "NORMAL", за да се разработели еднакво всички пиксели. На мен "нормалния" режим ми "крещи" с цветност, яркост и контраст и силно предпочитам ТНХ, на който всъщност гледам пренебрегвайки съвета. Чудя се има ли някакво основание все пак за тази препоръка?