-
Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от ukrainian
...Както тука така и на други места няма точен отговор, кое е за предпочитане - плазмата или LCD-то...
Е как да няма, след като всички говорим само за плазми! Поне засега LCD-то (според мен) е много далече по качество, но това е друга тема и мястото не ѝ е тук.
Все пак всеки сам избира кое му харесва повече.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от ststefanov
Е как да няма, след като всички говорим само за плазми! Поне засега LCD-то (според мен) е много далече по качество, но това е друга тема и мястото не ѝ е тук.
Все пак всеки сам избира кое му харесва повече.
Ами със сигурност може и да има повече предимства плазмата пред LCD-то, но винаги има +/- между двете и човек сам трябва да избере за себе си. Аз не съм много на ти с нещата, но нали се говори, че тъй или иначе ще се спира производството на плазмените панели (ако правилно съм разбрал).
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Иначе за другите модели е редно да пуснеш тема в общата тема.
Благодаря за съвета, пуснах и там запитване и се надявам на конструктивни предложения
-
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Честно казано не знам каква е разликата между 42D25 и 42V20, че да си заслужава по-високата цена.
Иначе за другите модели е редно да пуснеш тема в общата тема.
Eто ти сравнение/разликата е в Wireless LAN Adaptor и PIP / PAP в - V20
http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/2...20&p=TX-L42D25
Цитат:
Първоначално публикувано от ukrainian
Ами със сигурност може и да има повече предимства плазмата пред LCD-то, но винаги има +/- между двете и човек сам трябва да избере за себе си. Аз не съм много на ти с нещата, но нали се говори, че тъй или иначе ще се спира производството на плазмените панели (ако правилно съм разбрал).
Благодаря за съвета, пуснах и там запитване и се надявам на конструктивни предложения
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,37709.0.html
Кога ли и при нас ще има подобна промоция :)
http://www.pioneer-promo.ru/
http://elasticu.thesedays.be/optiext...kCAFy0PVGPr8Se
-
Здравейте.Телевизора е TX-P42G20E.Гледам Булсатком.Или аз не съм го забелязал, или сега се появи този проблем:на каналите,при които сигнала (не знам формата,аспекта е на "точен екран") е на цял екран,като Канал1,бТВ когато са новините примерно, се появиха черни лентички от всички страни,като отдолу е повече,около сантиметър.Така ли си е или нещо стана?
-
Изключил си опцията - Menu-Setup-Other Setings - Overscan.
При гледане на телевизия е добре да е включена.
-
Включена е, не е от това.Някой с Булсатком да каже при него как е.
-
А като я изключиш какво става? Става ли повече черното встрани?
-
-
Имам станен проблем имам цифрова телевизия и гледам с телевизор PANASONIC TX-P42S10E когато гледам през външен применик (подобен на този на булса.ком) на AV1 посредата на екрана ми е по-тъмно малко а отдолу и отгоре по-светло ,когато превключа на аналогов(analogue) и DVB-C(цифров) няма и помен от тях нито се виждат нито се появяват аз мога ли да оправя проблема,когато гледам цифрова на AV1 също да ги няма тези неща?Или?Възможно ли е проблема да е в самия външен приемник?
-
Да -възможно е да е във външншят приемник. Пробвай с друг источник на сигнал на същият вход.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Да -възможно е да е във външншят приемник. Пробвай с друг источник на сигнал на същият вход.
Какъв да е този иСточник -например?
п.п.сорка за хуморчето :)
-
Може и от кабел да става това.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от nevena666
Защо не погледнеш ти какво си написала, или сигурно и една грешка не си откриваш, ами се присмиваш на човека - който иска да ти помогне, при това безплатно. Защо не си извикаш техници, за да видиш как само ще те одерат, ами питаш тук?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от nevena666
Този източник ,може да е компютър , DVD или Blu-ray плейър. С каквото разполагаш у дома си. Пробвай и виж ,дали пак имаш тъмна зона посредата на екрана. Звучи странно за плазма-това е по характерно за LCD с Edge led подсветка.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от kolinov
Здравейте.Телевизора е TX-P42G20E.Гледам Булсатком.Или аз не съм го забелязал, или сега се появи този проблем:на каналите,при които сигнала (не знам формата,аспекта е на "точен екран") е на цял екран,като Канал1,бТВ когато са новините примерно, се появиха черни лентички от всички страни,като отдолу е повече,около сантиметър.Така ли си е или нещо стана?
И при мен е така. Overscan-а няма значение. Пробвай с аспект на Auto.