Благодаря за бързия отговор .ДВД-то беше топ модел за 2007 на Панасоник S-49.Tака му пише в инструкцията че е по добре да е вързано компонентно с плазма Пани отколкото със скартa ,то няма HDMI.
Преглед за печат
Благодаря за бързия отговор .ДВД-то беше топ модел за 2007 на Панасоник S-49.Tака му пише в инструкцията че е по добре да е вързано компонентно с плазма Пани отколкото със скартa ,то няма HDMI.
S49 се водеше добър плеър и май беше с Faroujda чип, но все пак опитай през компонентния изход да подаваш 576i сигнал и виж дали има някакво подобрение.
Това е много гадно от тяхна страна. За едни може - за други не. Интересното е ,че 5 годишна гаранция имаше за новите модели в началото ,когато излязоха-тоест бяха с висока цена. Сега ,когато цената им падна -няма 5 годишна гаранция/била е включена в цената/.Цитат:
Първоначално публикувано от niki0813
5-годишната гаранция от Панасоник, която даваха /безплатно/ доскоро е нещо различно от разширената 5-годишна гаранция, която можеш да закупиш в магазина. Две различни неща са.
Цитат:
Първоначално публикувано от niki0813
Я се разберете двамата :) Някой лъже ,Техномаркет или Panasonic България. Може би техномаркет прави нещо зад гърба на Panasonic....Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Май месец в магазините имаше факс от Панасоник България, за кои марки ТВ ще дават 5 годишна гаранция. Промоционалния период които беше написан в факса отдавна свърши.Процедурата за това е описвана тук.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Никой не може да забрани на някой да дава 5-годишна гаранция. Плащаш си някакъв % от покупката и ти дават гаранция като магазина си поема риска. Тази разширена гаранция може да се купи за Сони, Самсунг или каквото си поискаш в ТМ. Пак казвам, тя е нещо различно от онази гаранция, която даваха от Панасоник /не Техномаркет/ преди няколко месеца и не се плащаше.Цитат:
Едната гаранция е промоция от Панасоник за конкретни модели и се поема от Панасоник. Другата гаранция си е от съответния магазин, платена е и се покрива от магазина.
Казаха ми да звънна в КиК електроникс.......за закупуване на удължена гаранция. Странно, че в Техно-то ми отказаха, цената била различна :016:Цитат:
Преди 2 дена купих 42G20 от техномаркет на касата си платих гаранция 5+ за 139 лв нямаше никакъв проблем.
Благодаря lazarus18 за пояснението за ДВД-то и I.F.C.функцията.ДВД-то ме пита за 625i или 625р аз съм го оставил на 625р но изключих I.F.C на ТВ-то. Картината стана истински кинематографична направо заспа с една идея по зле от HD.Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Направо не е за вярване.
А дали е възможно да си платя гаранция 5+, при положение, че си купих ТВ-то от Техното преди около една година?Цитат:
Първоначално публикувано от bobi700402
Незнам нямам си на идея.Даже и аз се учудих как я направих след като четох тук в форума за някакви сложни регистрации. Но май това беше когато гаранцията 5+ е била на промоция.Отиди в Техното с всички касови бонове или фактури + нормалната гаранция и пробвай.Защото те водят тази гаранция 5год.нещо като вид застраховка.Цитат:
Първоначално публикувано от gadinoid
Вчера закупих P42V20 и доплатих 199 лв. за 5 годишна застраховка "Техномаркет гаранция+"
Застраховко-гаранцията е съвместен продукт на Техномаркет и ЗД Уника.
Гаранцията предлага:
-експресно сервизно обслужване у дома при големи електроуреди (ТВ над37")
-осигурен безплатен ремонт за целия период. Важат всички гаранционни условия на закупения уред, валидни и описани в оригиналната гаранционна карта.
Застраховката включва:
-покрити рискове при: грабеж и кражба, мълния, злоумишлени действия на 3-ти лица, земетресение, пожар, наводнения...
Цената на гаранцията зависи от цената на закупения продукт и това дали е за 3 или 5 години.
Няма нищо общо с промоционалната гаранция за 5 години от Панасоник, която се е предлагала лятото.
Надявам се да съм бил полезен.
Capt_Flint честито за придобивката на този "уж" най-добър модел до сега на Panasonic!
След като го разцъкаш, моля те сподели впечатление за качеството при различните сигнали.
Нещо като малко ревю при домашни условия.