-
Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения
Относно влошаване на качеството при плазмите 42 pv 80 - 2 години 4000 часа-имам чувството ,че картината става още по-хубава-контрастна и наситена.
Имам малко странен проблем.На някои 1080п рипове,на моменти се получава разминаване звук с картина(8500кбс).Блурей филми(18000кбс) вървят без никакъв проблем.
С КМ плеър съм.Разминаването не е еднакво-един и същ момент веднъж има, веднъж не. Процецора се товари на 50%.Къде да търся проблема?
-
Пробвай Media Player Classic - Home Cinema
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg415000
С какво плейваш? Хардуера какъв е?
-
Laptop
Pentium T4400(2.2G 800MHz 1MB),ATI HD4650 - 1024Mb,4GB ram.
Картина изкарвам през HDMI,звук през SPDIF към ресивър.
-
Би трябвало да нямаш проблеми - виж линка по-горе какво съм писал. Ако трябва да обсъждаме нещо допълнително би трябвало да е в друга тема!
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,35398.980.html
-
Здравеите.
Имам TH-42PY8P и сам го варзал с компа чрез кабел HDMI-HDMI.Но от вчера не иска да върви през HDMI 1.Смених го през HDMI 2 и няма проблем.Може ли да се провери по някакав начин дали буксата е изгоряла или е нещо друго?мерси.
-
Обикновено горят всички входове едновременно, но може и само тоя да е заминал.
Може да пробваш с някакво друго HDMI устройство дали ще тръгне.
Случва ли се да вадиш/пъхаш HDMI кабела докато работят?
-
Аз по принцип избягвам да го правя но сме много народ в нас и може да е ставало защото е лаптоп.Изках да разбера дали да го нося в сервиз или може да е нещо софтоерно.мерси.
-
Ако не тръгне с друго устройство на тоя вход го носи. Това е чест проблем ако не се внимава.
-
Някой да е виждал наживо Panasonic Lcd Led TV 42D25 - каква матрица, как се държи, изобщо някакво впечатление?
Четох ревюто на: http://www.hdtvtest.co.uk/news/panas...0100430437.htm , но друго е личен коментар от съфорумците.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от soon
Гледах го вече няколко пъти . Много детайлна картина на HD сравнена с други модели наоколо, на SD от цифрова кабелна не можах да преценя добре беше на музикалната програма СИТИ с кофти качество . Матрицата е S-IPS почти сигурно на LGD. Луксозен дизайн. В ревюто, което четах го хвалят много и на HD и SD.
-
С това Calibrated black level 0.17 cd/m2 - няма как да не е LGD матрица. Това си е 5-6 пъти по-светло черно от на Samsung със S-PVA матрица и обикновена подсветка.
-
Здравейте! Нищо не разбирам от телевизори, но имам намерение да си купя Панасоник ПЛАЗМА от 2010 г. 42 инча. Ще гледам кабелна и някой друг филм. Нямам особен лимит , но като четох тук, колко трудно се настройва G 20 се изплаших ,че няма да мога даже да го пусна и управлявам! Сега гледам и другите серии 20 U, S . Има ли 20Х?
Моля за съвет за най-доброто съотношение, качество/цена/лесни настройки и управление.
Предварително благодаря!
-
-
Цитат:
Първоначално публикувано от MONI56
Здравейте! Нищо не разбирам от телевизори, но имам намерение да си купя Панасоник ПЛАЗМА от 2010 г. 42 инча. Ще гледам кабелна и някой друг филм. Нямам особен лимит , но като четох тук, колко трудно се настройва G 20 се изплаших ,че няма да мога даже да го пусна и управлявам! Сега гледам и другите серии 20 U, S . Има ли 20Х?
Моля за съвет за най-доброто съотношение, качество/цена/лесни настройки и управление.
Предварително благодаря!
Кое му е сложното за настройки? Пускаш си режим THX като гледаш вечер или Кино за през деня и си готов. Това е на 90-95% от стандартите и едва ли ще направиш разлика с професионално калибриран модел.
Който и модел ТВ да вземеш настройките що-годе едни и същи.
-
Колеги, здравейте! От октомври 2008 г., благодарение на форума, безаварийно ползвам телевизор Panasonic TH-42PY8P, което пожелавам и на вас. Помогнете, моля да избера телевизор от същата марка за спалнята, до 40 инча, като основно ще го използвам за приемник от Булсатком. Има 37-инчови плазми, но нещо не намирам добри отзиви за тях.