Резултати от 1 до 4 от общо 4

Въпрос за PANASONIC TX-P50X10E

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2010

Въпрос за PANASONIC TX-P50X10E

Здравейте на всички!Имам следното питане към Вас:Харесъл съм този Панасоник но ме притеснява разделителната му способност а именно 1024x768, тоест ако гледам от разстояние 3 метра ще остана ли доволен от това което виждам?Предимно ще гледам Булсатком и от време на време някой вилм от компютъра.И най-важното, ако му пусна филм - FULL HD от компютъра какво ще излезе на екрана?И последен въпрос струва ли си това че е 50 инча и не е FULL HD, но пък е голям или по добре 46 инча но с FULL HD да речем като този PANASONIC TH-46PY80P, но пак повтарям ще гледам основно Булсатком на него и за това незнам имам голям смисъл от FULL HD?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Re:Въпрос за PANASONIC TX-P50X10E

По-добре вземи PANASONIC TX-P50X10Y, защото има и DVB-C тунер. От 3м. разтояние картината ще е хубава и ще си доволен. Естествено, че е по-добре за този диагонал Full HD, но този Панасоник 46PY80P, който предлагаш е модел от 2008 г. и няма смисъл да се насочваш към него. Най-вероятно дори и да го намериш някъде ще е само мостра. За Full HD сигнал не се притеснявай, ще се изобразява чудесно.

EDIT: за 1599 лв ще си вземеш PANASONIC TX-P50X20E, който е модел 2010 г.

4. Тук е от
    Mar 2010

Благодаря за отговора gadinoid но гледам че този който ми предлагаш също е 1024 на 768 въпреки 4е е по нов модел.Тази разделителна способност за телевизия - булсат проблемна ли ще е, за FULL HD при разстояние 3 метра разбрах че всичко ще е ОК, но сега притесненията ми са насочени към Булсата, как мислиш ще се вижда там?

5. Member
    Тук е от
    Sep 2009

По принцип, при голям диагонал е по-добре ТВ да е Full HD. Това дали картината ще е хубава зависи най-вече от качеството на сигнала и неговата обработка (най-вече SD каквито са повечето сателитни и кабелни канали). За булсат не се притеснявай, качеството е добро. А и надеждата е, в бъдеще все повече канали да са Full HD.
    Ако си се насочил в този ценови диапазон и не държиш на марката Панасоник, по-добрият избор според мен е Самсунг PS-50B650, който в момента в МЕТРО е на цена 1498 лв. (може да имат все още и неразпечатани бройки освен мостри) Той е по-висок клас от избрания от теб Панасоник. За характеристики можеш да видиш ТУК, или ТУК

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Въпрос за Panasonic E9LKE-3
    От KING-T във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 54
    Последно: 16-02-14, 22:35
  2. Въпрос за Panasonic
    От Iliyand във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 04-05-13, 11:00
  3. Въпрос за Panasonic KIT - E9 - NKE -3
    От Nubian във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 3
    Последно: 09-09-12, 16:45
  4. Въпрос за PANASONIC CS/CU-E 9 GKE
    От icu1 във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 4
    Последно: 03-03-12, 13:28
  5. Въпрос за ТВ Panasonic
    От dodo2000 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 08-11-06, 09:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе