-
Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
-
Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Здравейте младежи,
моля за помощ при свързване на P50ST50E като външен монитор на Toshiba QuosmioF50 през HDMI. Свързвам F50 към HDMI 1 на тв, видеокартата GFORCE 9600M GT го разпознава, настройките са ОК, но при избор на монитор2 екрана на лаптопа става черен. Благодаря предварително.
-
iuli1971, редуват моделите - VT50 е вдигнат отново, но в новата брошура GT50 е доста намален. Ето стари <-> нови цени за сравнение.
https://forum.setcombg.com/images/st...er-offline.png TX-P42GT50E - 2400 - 2100
TX-P50GT50E - 2900 - 2600
-
Сега ги вдигат за да ги намалят за нова година и да се водят пак на промоция Нищо ново у нас Така е всяка година
-
Аз лично вече месец и половина съм много доволен от телевизора (ST50). Само това лого на бТВ дето ми се появи незнайно от къде не иска и не иска да се махне и се вижда на бежов/сив фон.
Картината е страхотна, а това "жужене" и "зърненост" придават по-голяма автентичност на филмите. Само бандинг забелязвам на моменти, което ме дразни, но това може да е и от релийса. Като си взема плейър ще го пробвам как се представя с Blu-Ray.
Неприятно е обаче, че има CROSSTALK при 3Д (Side-by-side). Уж не трябва да има. Да не е от очилата (На Самсунг) или пък да не са се синхронизирали нещо с телевизора и да ми правят мизерия? Някой с подобни проблеми?
-
На SBS е нормално да има ,а и има голяма разлика от релийз до релийз - пусни си iso и виж пълните възможности на тв.:Drinks:
-
И аз реших, че Over-Under и Side by side може да са причините. Ще мога да пробвам Blu-ray ISO-то чак като си взема отделен плейър.
-
Колеги, какъв е максималния BitRate на Media Server-а на TX-P50ST50E ?
Накъсва ми видеото на някои сцени и трябва да го прекодирам, но с какви стойности ?
Става дума за замундския Златен Торент: .../details.php?id=188958&hit=1. Ето текущата му информация:
Video
ID : 4113 (0x1011)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 4 frames
Codec ID : 27
Duration : 59mn 1s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 32.6 Mbps
Maximum bit rate : 38.9 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 29.970 fps
Standard : NTSC
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Interlaced
Scan order : Top Field First
Bits/(Pixel*Frame) : 0.525
Stream size : 13.4 GiB (91%)
Color primaries : BT.709
Transfer characteristics : BT.709
Matrix coefficients : BT.709
-
Имам няколко въпроса за Panasonic TX-L42ET5E:
Добре ли се вижда 3D-то? Има ли голяма разлика между 3D-то на този телевизор(пасивното) и на някой друг с активно 3D? Добре ли се вижда конвертираното от 2D в 3D? Хубав ли е звукът и има ли вграден микрофон в тонколоните? Добре ли се вижда 2D-то? Какви формати чете USB-то? Какво точно е DLNA и как се използва? Може ли да се управлява от смартфон? Има ли някакви софтуерни ъпгрейти за този телевизор след които да може да записва на флаш памет?
-
Имам 42G20 искам да му върна заводските настроики за да ми изтрие не работещите циф. канали.Знам че мога да го направя и без да връщам заводските настройки,но така реших.До сега беше на настройка Финландия-Торку така го гладах 2год.и съм доволен.Да пробвам ли сега Германия защото ме дразни как ги реди от 1000 на горе на Финландия и трябва да си играя да ги преномерирам.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
radibg2
Какво точно е DLNA и как се използва? Може ли да се управлява от смартфон?
DLNA е стандарт за безжично предаване на информация. Правиш си DLNA сървър на компютъра, споделяш си филмите/музиката и ги гледаш на телевизора без USB-та и други подобни. Само през безжична/жична връзка с домашния ти рутер.
Може да се управлява от смартфон, ако вържеш телевизора си в домашната мрежа, но лично мен ме дразни приложението за Android. Много е неинтуитивно. Връзката се прави през мрежата. Телевизора безжично/жично, смартфона - безжично.
-
Цитат:
radibg2
Имам няколко въпроса за Panasonic TX-L42ET5E:
Добре ли се вижда 3D-то? Има ли голяма разлика между 3D-то на този телевизор(пасивното) и на някой друг с активно 3D? Добре ли се вижда конвертираното от 2D в 3D? Хубав ли е звукът и има ли вграден микрофон в тонколоните? Добре ли се вижда 2D-то?
А на тези въппроси някой може ли да ми отговори?
-
То хубаво да ти отговорим, но това е тема за плазми и шанса някой да е запознат в това LCD е доста по-малък.
-
Цитат:
bobi700402
Имам 42G20 искам да му върна заводските настроики за да ми изтрие не работещите циф. канали.Знам че мога да го направя и без да връщам заводските настройки,но така реших.До сега беше на настройка Финландия-Торку така го гладах 2год.и съм доволен. Да пробвам ли сега Германия защото ме дразни как ги реди от 1000 на горе на Финландия и трябва да си играя да ги преномерирам.
Действай смело - при мен е на Германия, започват от 1
Субтитрите ги остави на оригинал, така ако в кабелната са пуснали българските на първа позиция ти ги отваря директно /V20/
-
Цитат:
lazarus18
То хубаво да ти отговорим, но това е тема за плазми и шанса някой да е запознат в това LCD е доста по-малък.
Щом никой не ми отговори сега аз ще отговоря. Ако сте на аналогова телевизия картината е добра на повечето програми, но на някои има средно пикселизиране. На други само знака на програмата не е наред иначе като цяло картината и звукът са добре. 3D-то също се вижда добре. 2D към 3D конвертираното няма голяма разлика.