-
Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Хайде и аз да допълня. На всички останали марки очилата са 'ЖЕЛЕЗНИ', но телевизорите им 'не стават'. Това твърдение е толкова абсурдно, колкото твоето. Моля те, вземи се друг телевизор, поне да сравниш. Аз бях с друга марка, имам и трета вкъщи и съм доволен. Да, очилата не са антивандал, но си ги ползваме няколко месеца и нямаме проблеми.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
Swon
За мен лично Panasonic спря да съществува от момента в който дръжката на очилата ми остана в ръцете, когато ги свалях от главата. Все едно са от захар. Аз заради 3D- то го взех а останах без очила. Нека всички които мислят да купуват Panasonic, да знаят този факт и сами да преценят дали да купят такъв телевизор . Не знам при другите марки как е положението но аз съм силно разочарован. За мен лично те спряха да съществуват
При други марки е възможно да останеш без телевизор ти си ревнал за едни очила.Ако не си доволен от телевизора кажи една цена и да го отнасям :)
-
Цитат:
vdsvicky
Хич да не ги поглеждаш тези смотани телевизори с марка Philips! При мен вече втора седмица, чисто нов, новеничък телевизор даде дефект и майстора вече втора седмица го гледа след отстранения дефект и не ми го дава, да не би да се скашка!!! Що за фирма се оказаха тези? Като не могат и не разбират, просто да се откажат да произвеждат телевизори! Оттук нататъка, ще се купува всичко друго, но не и от тази марка!!! Позор!
Swon,това е от друга тема, а и във всяка има такива изказвания. :) Но за едни очила ... цяла марка!
-
Цитат:
Fire_Man
Swon,това е от друга тема, а и във всяка има такива изказвания. :) Но за едни очила ... цяла марка!
Да така е! Цяла марка губи, дори от един нищо и никакъв модел. Явно всяка марка си има силни и слаби години, но ние няма как предварително да знаем това! А това, че те си експериментират на наш гръб, си е доста гадничко, но това си е световна практика. Приемете моите извинения, но повече през остатъка на живота си, моя милост да закупи Philips или Panasonic, никога! Имаше един период когато и Sony се дънеха жестоко, но отмина и сега се радват на успехи. За съжаление се подведох ( не от вас или от форума) и сега крокодилски ги роня, ама е имало да се пати! Иначе като данни и картина този Philips кърти ( голям кеф е), но се троши като пластмасов ефтинджос от едното левче. За последно ми докладваха от магазина, че е сменен един нищо и никакъв кондензатор, пък го тестват вече втора седмица за евентуални дефекти!? С една дума, не е ясно какъв е проблема. Не искам нищо лошо да кажа за момчетата дето го ремонтират, даже напротив - мога да кажа само добри думи, но явно "грамотно" направен е телевизора от производителя, та сега ще се чакаме за евентуални дефекти. Оттук-натам как ще съм спокоен и радостен от моята "велика" покупка? Имам все още един CRT телевизор на Sony от 1984 година и единственото нещо което му смених преди 2 години е трафа. Нито цветове са мръднали, нито нещо! Гледам го в кухнята и единствените му недостатъци ( ако мога така да се изразя) са, че "хваща" 30 програми и няма хипер банд тунер. Да бях си взел 40"-овото Sony и да бях мирнал, ама ...Philips! Те ти мъка!!!
-
Определено СОНИ в момента е лидер според мен, но за ТВ от 1700 лв. нагоре. Когато избирах ТВ се двоумих именно между 40" Сони и Панасоник-а - в 2 Д-то лидер ми беше СОНИ-то, но като ми пуснаха 3Д-то и веднага изборът ми беше предопределен.
-
Здравейте,
както ми сподели един консултант - "Няма вече качество в новите модели!".
А ние сами си се убеждаваме в това, но и за наша сметка!
Лека, малко да погледам ТВ-то. :)
-
Цитат:
ivonty
Определено СОНИ в момента е лидер според мен, но за ТВ от 1700 лв. нагоре. Когато избирах ТВ се двоумих именно между 40" Сони и Панасоник-а - в 2 Д-то лидер ми беше СОНИ-то, но като ми пуснаха 3Д-то и веднага изборът ми беше предопределен.
За кой модел Панасоник става въпрос
-
Сони 720 и Панасоник ЕТ5Е - това беше дилемата
-
Цитат:
ivonty
Определено СОНИ в момента е лидер според мен, но за ТВ от 1700 лв. нагоре.
:offtopic:Според мен в момента лидер на пазара няма, откакто Pioneer спряха производството на тв-та. В момента е важен моделът, а не марката.
P.S. Това не пречи да кажа, че за мен Sony HX850 е най-читавото ЛСД от 2012г., ако имаш излишни пари. Ще почакаме да видим 9-ката им, както и на Шарп и Филипс, макар че залагам на Сонито:rolleyes: Пък някой може да реши да внася и ЕЛИТ!
-
От къде мога да си изтегля платените игри в Viera Market безплатно?
-
Цитат:
radibg2
От къде мога да си изтегля платените игри в Viera Market безплатно?
Смени си местоположението на страна - Други и всички приложения ще станат безплатни.
-
-
Не стана. Платените игри просто се скриха.
-
Цитат:
ivonty
а това от къде се сменя?
В началното меню - след връщане на фабричните настройки.
-