-
Отговор: Re:Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Имам 3D Smart TV ET5 Panasonic. Като включа външен HDD как мога да гледам филми от него?
-
Отговор: Re:Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от
radibg2
Имам 3D Smart TV ET5 Panasonic. Като включа външен HDD как мога да гледам филми от него?
Като използваш вградения медия плаър.
-
Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Като дам Viera Tools и избирам Video и ми излиза, че това не е възможно или нещо от този род.
-
А телевизора разпознава ли диска като го включиш?
-
Да открива го. Сега го включих диска когато беше пуснат телевизора и стана(преди първо го включих и после пуснах телевизора), но как мога да запаметя настройките за субтитри, как да задам настройки за субтитри по подразбиране да са на Кирилица и как мога да им променям размера и тн? Също как мога да записвам филми на HDD-то и с каква резолюция мога да записвам?
-
Цитат:
radibg2
Да открива го. Сега го включих диска когато беше пуснат телевизора и стана(преди първо го включих и после пуснах телевизора), но как мога да запаметя настройките за субтитри, как да задам настройки за субтитри по подразбиране да са на Кирилица и как мога да им променям размера и тн? Също как мога да записвам филми на HDD-то и с каква резолюция мога да записвам?
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post509850
-
Прочетох, но имам въпрос. Като запиша някой филм от телвизора пише, че няма да мога да го гледам никъде освен на телевизора от който е записано. Как мога да го гледам на PC-то например?
-
Цитат:
radibg2
Прочетох, но имам въпрос. Като запиша някой филм от телвизора пише, че няма да мога да го гледам никъде освен на телевизора от който е записано. Как мога да го гледам на PC-то например?
Не можеш , записът може да си го пускаш на телевизора и никъде другаде , голяма глупост е PVR - a .
-
Цитат:
svetlio1
Ако изберете режим "кино" или "реалистично кино настр." има ли го "ефекта" ?
Според мен тези телевизори имат два използваеми режима
-True Cinema защото няма динамични корекции на картината, по принцип освен контраста/подсветката даже леко корегират и баланса на бялото другите!
-Game само защото във всички други режими има висок лаг, иначе True Cinema щеше да е напълно достатъчен.
Би трябвало скоро да ми се отвори възможност да го калибрирам с колориметър, нямам търпение :)
Имам два въпроса обаче, нещо не мога да намеря как се влиза в сервизното меню точно на ET5E, намирам информация само за някакви по-стари модели и явно се различава метода или аз се бъркам.
Интересува ме дали мога да свърша две неща първо да я има винаги опцията за Limited/Full RGB защото така и така го ползвам като втори монитор предпочитам да е на Full за да си ползвам едни и същи настройки на видео плеъра. Второто е да се променят настройките на сензора за околна светлина, върши чудесна работа вечер но през деня е прекалено агресивен, разбира се това би било удобство, в момента просто го изключвам през деня и включвам вечер.
-
Ето това работи "Задръжте натиснат бутона V- на корпуса на телевизора, а на дистанционното три пъти натиснете "0", и отпуснете."
-
Цитат:
VIGOR
. Второто е да се променят настройките на сензора за околна светлина, върши чудесна работа вечер но през деня е прекалено агресивен, разбира се това би било удобство, в момента просто го изключвам през деня и включвам вечер.
От скромния ми опит с няколко марки с подобна "екстра" - при всички е неизползваема през деня :D . А "game" режима поне на тия тв , които имам е с доста нереални цветове и за гледане на филми е меко казано странен .
-
При мен Game не променя прекалено много начина по който изглеждат цветовете, но се появява banding при плавно преливащи цветове. Бих снимал с фотоапарата но не знам до колко ще се вижда.
@Zerotolerance
Мерси за предложението ще го пробвам после, а ще си изчисти ли настройките телевизора след човъркане?
-
Дали скоро ще излиза ъпдейт на Firmware за Panasonic 3D Smart Viera телевизор ит 2012г. в който да работи мишката и в който да има Flash Player?
-
Цитат:
Zerotolerance
Ето това работи "Задръжте натиснат бутона V- на корпуса на телевизора, а на дистанционното три пъти натиснете "0", и отпуснете."
Това за влизане в сервизното меню на Panasonic 3D Smart TV ET5 ли е?
-
Цитат:
radibg2
Дали скоро ще излиза ъпдейт на Firmware за Panasonic 3D Smart Viera телевизор ит 2012г. в който да работи мишката и в който да има Flash Player?
Не - няма да има такъв фирмуер - защото не е предвидена подръжката на мишка. Тази функция се изпълнява от допълнителното дистанционно в WT серията.