Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница
PANASONIC TX-42AS650 - Картината е хубава, но софта е пълна тъпотия, пълен с бъгове ... Направо не знам как може да има подобен продукт на пазара. Дали бройката която взех от ТП е калпава, или просто са си такива не знам ... Първо имах проблем с приложенията, никое от тях не искаше да тръгва, след няколко ресета, нещата се оправиха, сега имам проблем с часа и датата, сменят се постоянно, не може да се настрои таймера за записване ... Колкото повече започвам да го разцъквам, толкова повече започва да ме разочарова ...
@HERO я кажи EPG как е на таз годишните. Показва ли програмите напред коректно, Щото при мен има един от 2012г който и след последния ъпдейт отпреди няколко дни хич го няма... показва само текущо и следващо предаване.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Hero
PANASONIC TX-42AS650 - Картината е хубава, но софта е пълна тъпотия, пълен с бъгове ... Направо не знам как може да има подобен продукт на пазара. Дали бройката която взех от ТП е калпава, или просто са си такива не знам ... Първо имах проблем с приложенията, никое от тях не искаше да тръгва, след няколко ресета, нещата се оправиха, сега имам проблем с часа и датата, сменят се постоянно, не може да се настрои таймера за записване ... Колкото повече започвам да го разцъквам, толкова повече започва да ме разочарова ...
Да не би да си в магазинен режим? Върни му заводските настройки.
и му направи ъпдейт!
Download Information of VIERA for Europe/ UK and Ireland/ CIS | Download | TV | Digital AV | Consumer Products | Support | Panasonic Global
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
hristoslav2
Ъпдейтнал съм софта през мрежата, ето и снимка:
Прикачен файл 14133
До колкото виждам в сайта, който си дал пише, че ако е по-стар от 3060, трябва да се ъпдейтне ... Пък за фабричните настройки, ще ги върна пак по-късно, че като тръгна да се занимавам и не става, ми отнема много време :)
@Pat, не мога в момента да ти кажа за EPG-to, че май като не е настроена датата и то не работи коректно. Самата дата започва от 1908г. и постепенно почва да се сменя последно, като погледнах беше стигнала 2020г. :)
Здравейте, не съм прегледал всички страници на темата, може и да е коментирано някъде. Имам телевизор Panasonic TX-L47ET60E на който не искат да му тръгват субтитри. Филмите иначе са в .mkv формат, без значение дали субтитрите са .srt , .sub, unicode или вградени просто не иска да показва въобще някакви букви? Ако може малко помощ, благодаря.
От бутон Option ли ги пускаш ?
А може ли да се запише старата версия преди да се ъпдейтне!
Цитат:
svetlio1
От бутон Option ли ги пускаш ?
Да, сега му обърнах внимание на този бутон.:oops: Оказва се, че .srt субтитри ги показва, обаче на маймуница. Въпроса е сега как да станат на кирилица?
Има две кирилици, пробвай и с втората. Ако пак не става, след всички езици има unicode, мисля, че е накрая. На един филм с него ми тръгнаха.
Като си прочетеш ръководството на телевизора ще разбереш. :)
Цитат:
Pat
Като си прочетеш ръководството на телевизора ще разбереш. :)
Ами прочетох го, това на английски също. Не видях да пише нещо съществено по въпроса със субтитрите.