-
Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
Добре след като прочетох какво е Card Access Modul вече ми е ясно горе доло за какво иде реч. Ще се радвам като ти доставят утре модула да пишеш как е картината и какво ти е струвало.
-
Картината е ясно ,че в тоя вариант е най-добра -избягваш едно излишно конвертиране цифров/аналогов/цифров сигнал .
-
Също така не зная дали си чел темата, която Христослав е пуснал, но ще е добре да напишеш дали СКАТ следят за следните неща:
Задължение на кабелните оператори е:
- да си ъпдейтват софтуера на кам модулите по мрежата.
- да пренаредят българският дублаж и субтитри на първа позиция.
- да съобщават за промени в програмната схема. Всяка промяна в списъка с програмите трябва да се предшества от подаване на информация до абонатите.
В настройките на телевизора - общ интерфейс/кам модул/ има позиция -Съобщение. По този начин получавате информация за промените. Друг е въпроса че 100% от операторите не си правят труда да ви информират.
-
Да не оспамваме темата -всичко след като получа модула в съответната тема -м/у другото те Скат преди месец откриха съществуването на СА модулите. :-memnon
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1315304286[/time]_________________________________________________
Здавейте.Знаешли нещо повече за навата версия 2.515?сега съм 2.505 имам G20
-
Нищо не знам за нея. Имаше една 2.506 която само добавяше опции за VIERA Connecт.
Откъде я взе тази версия 2.515 ?
Иначе още чакам и утре ще му напомня за обещаното, като пак му дам линк на британският сайт.
http://news.panasonic.net/socialmedia/area04.html
-
Цитат:
Нищо не знам за нея. Имаше една 2.506 която само добавяше опции за VIERA Connecт.
Откъде я взе тази версия 2.515 ?
Иначе още чакам и утре ще му напомня за обещаното, като пак му дам линк на британският сайт.
http://news.panasonic.net/socialmedia/area04.html
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1315308720[/time]_________________________________________________
Телевизора я намери,чудясе дали да я инсталирам?Pal10 PEAKSLDA2 DOWNLAD TXPG20E Target:PEAKS.На мен нищо не ми говори.(невежа съм)
-
Хммм това PEAKS говори за някакви върхове. Може би става въпрос за оправяне на скоковете на яркостта . Ама и панасоник са се сетили с една година закъснение.....
Трябва и аз да проверя като се върна дали има нов фирмуер за моят V20.
тази версия я няма дори на официалният им сайт....
http://panasonic.jp/support/global/c...own_eug20.html
-
Ще чакам със нетърпение.Благодаря ти
-
Има ъпдейт за V20. След инсталация ме поздравиха ме че ме награждават с Viera Connect. Не забелязах нещо кой знай колко велико в Connect-ta. Има и FB, но не ми хареса много интерфейса. Гледам че има много игри, но не съм инсталирал нищо за сега. Все пак честито на всички с миналогодишни телевизори. Не са ни забравили съвсем. Предни ъпдейт беше преди година.
-
Нищо особено няма в конекта. А и трябва да свикваш да го ползваш. Евентуално прогнозата за времето може да се види и трейлъри на филми и стова се изчерпват интересните за мен програмки :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от jidachev
Има ъпдейт за V20. След инсталация ме поздравиха ме че ме награждават с Viera Connect. Не забелязах нещо кой знай колко велико в Connect-ta. Има и FB, но не ми хареса много интерфейса. Гледам че има много игри, но не съм инсталирал нищо за сега. Все пак честито на всички с миналогодишни телевизори. Не са ни забравили съвсем. Предни ъпдейт беше преди година.
Преди малко ъпдейтнах моят V20. Нищо интересно като цяло. Всички нови приложения са инсталирани и може да ги премахваш или добавяш чрез Viera Market. Къде ги видя тези игри...
Последното за боди и фитнес/Withings/ , трябва да си купиш Wi-fi USB кантарчето и монитора за кръвното налягане.
http://www.withings.com/
€ 129.00 = 260 лева
http://shop.withings.com/en_eu/products.html
http://www.fullhd.gr/accesories/sysk...dy-scale-.html
Цитат:
Първоначално публикувано от CynepMEH
Нищо особено няма в конекта. А и трябва да свикваш да го ползваш. Евентуално прогнозата за времето може да се види и трейлъри на филми и стова се изчерпват интересните за мен програмки :)
Ползвал съм и двете. За мен проблем при прогнозата е, че не може да видиш в цял план сателитната снамка. За трейлърите ти трябва стабилна интернет връзка иначе ги накъсва.
ivo.bulgaro
Сега вече е ясно, че Pal10 PEAKSLDA2 вероятно означава надграждане на Viera Connect с още 10 приложения/LDA2 - втора добавка/.
Pal10 PEAKSLDA2 DOWNLAD TXPG20E Target:PEAKS
-
Игрите са в маркета разбира се! Не всичко е инсталирано. От игрите само шаха. Дори не съм го пускал. А трейларите си вървят без накъсване през WiFI.
-
После ще ги видя. Според мен трябваше да качат един уеб браузър вместо тези приложения.
Някой пробвал ли е да свърже безжична клавиатура към телевизора ?
-
Цитат:
Някой пробвал ли е да свърже безжична клавиатура към телевизора ?
Аз! Пише само на кирилица и БДС. Поне аз това постигнах на YouTube. И я разкарах....