Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
  Кое е по-добрият избор?
 TX-P50G30E vs PANASONIC TX-P50V20E
hristoslav2 е писъл, че са идентични, като дизайн и схемотехника -100% ли е така??.
G30 = V20
Какво е положението с антирефлексното покритие, еднакво ли е при двата?

Дайте по едно мнение ,pls...
Твърдо ще пазарувам до два дни.....

P.S. TX-P50G30E има ли "floating problem" ?

В магазина ги сложи един до друг така или иначе ще взимаш един от двата.TX-P50V20E има по дълбоко черно и за мен е по добрия телевизор.Гледай ги поне 15-20 мин. заедно и си реши сам.
   Цитат:

Първоначално публикувано от Staykov  
 P.S. TX-P50G30E има ли "floating problem" ?

Всичките им модели го имат този проблем.
G30 = V20 като дизайн/широка рамка/, като отражателен филтър - не знам/не съм се заглеждал/.
Тази година само 3D моделите са с тънка рамка.
  G30 има 5 годишна гаранция да не забравяме.
  След директно сравнение на двата модела- V20 vs G30,много бързо закупих V20.....
Гаранцията ще я прежаля...
P.S. Дори на изключен телевизор се вижда разликата в антирефлексното покритие в полза на V20.
  Честито :Drinks: Staykov и добре дошъл в клуба :grin:
Сега погледни 4-ти пост в темата/за разработката и настройките/.
   Цитат:

Първоначално публикувано от hristoslav2  
 Честито :Drinks: Staykov и добре дошъл в клуба :grin:
Сега погледни 4-ти пост в темата/за разработката и настройките/.

...аaaa, аз съм си в клуба, само се ъпгрейдвам , сменям V10....
  Христослав, препоръчай някаква камера за Скайп? Безумие е да дам 300 лв за оригиналната на Панасоник.
  Цитат от FAQ :) /за други не знам ,трябва да тестваш - аз съм с оригиналната/.

На презентациите за модели 2011 беше споменато ,че тази камера е съвместима с телевизорите Panasonic
 http://www.logitech.com/en-us/webcam...es/tvcam-skype
Съвместими модели
 http://logitech-en-amr.custhelp.com/...ail/a_id/23127
  Здравейте, 
Някой има ли наблюдение и съответно мнение за TX-P42U30E
   Цитат:

Първоначално публикувано от   
 Здравейте, 
Някой има ли наблюдение и съответно мнение за TX-P42U30E

Привет Лорг
Модела е добър. Това е наследника на миналогодишният модел U20 ,но като хардуер е почти същият ,като миналогодишният S20. Тоест S20 е слязъл една степен по-надолу с ново име.
 http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/%...trackInfo=true
+ в момента ги продават с 5 годишна гаранция /до 15 юли 2011/
 http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/%...#anker_6561809
  Здравейте,

искам да изкажа разочарованието си от TX-P42S30E. Изобщо не мога да му настроя картината - изглежда или мрачна, или бледа, или с изгарящи цветове. Старият ми 42 инчов нисък клас вади много по-добра картина. Сякаш този има прекален контраст. Също така температурата на цветовете изобщо не мога да я настроя - какво ли не опитах - топли, нормални, студени...просто ужасна картина.

Според мен не е хубав този телевизор и мнението ми за панасоник като цяло вече е доста ниско :(