-
Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
Благодаря за отговора,
Ти като си с големия размер на модела, те нямат ли няква разлика с моя на хардуерно ниво и от там ако при теб въпросните очила Самсунг 510002 станат, гаранция ли е че и при мен ще е така?
За другите неща те разбрах, ще тествам като взема очила и ще пиша.
Поздрави и благодаря още веднъж за отговора.
-
Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
Цитат:
Първоначално публикувано от
Katmai
Благодаря за отговора,
Ти като си с големия размер на модела, те нямат ли няква разлика с моя на хардуерно ниво и от там ако при теб въпросните очила Самсунг 510002 станат, гаранция ли е че и при мен ще е така?
Така, самсунга тръгна безгрешно. Няма никаква разлика с оригиналните, ако знаех че е съвместим въобще нямаше да се занимавам с разни ментаци, които на всичко отгоре са и по-скъпи. Съмнявам се да не стане и при теб. Все пак са една серия. Единствения недостатък е че е с батерии и не се презарежда, както и че конструкцията е малко странна, очилата не се сгъват и съхранението е малко трудно.
-
Цитат:
yoceto
Така, самсунга тръгна безгрешно. Няма никаква разлика с оригиналните, ако знаех че е съвместим въобще нямаше да се занимавам с разни ментаци, които на всичко отгоре са и по-скъпи. Съмнявам се да не стане и при теб. Все пак са една серия. Единствения недостатък е че е с батерии и не се презарежда, както и че конструкцията е малко странна, очилата не се сгъват и съхранението е малко трудно.
Имаш ли оригиналните очила за база за сравнение с samsunga. Защото един колега тук сподели, че дълбочината при samsunga била зле. Питам защото аз съм със samsung и се чудя дали да си взема и оригиналните или няма смисъл.
-
Цитат:
chorlav
Имаш ли оригиналните очила за база за сравнение с samsunga. Защото един колега тук сподели, че дълбочината при samsunga била зле. Питам защото аз съм със samsung и се чудя дали да си взема и оригиналните или няма смисъл.
След като изпитах проблема с ментаците Mview, взех оригиналните на един приятел, които са все още у мен и имах възможността да тествам вчера заедно със Самсунга. Разлика няма абсолютно никаква. Нито в дълбочината, нито в контраста.
Интересното е че ментетата на Мview са по-пропускливи и образа при тях е по светъл, но пък размазва яко с тях и не са опция поне на моя ТВ.
-
Супер. Мерси за инфото. Няма да се тормозя сега :)
-
-
Здравейте,
Какъв плейър препоръчвате за гледане на 3D филми от PC свързано директно към Panasonic 50ST50E с HDMI?
За момента пробвах с POT player и BS player, но не разпознават 3D сигнала само с натискане на бутона на дистанционното.
Когато стартирам ръчно 3D в съответният му вариант SBS или отгоре/отдолу тръгва, но не се вижда така добре както ако е пуснато с плейъра на TV-то от флашка и след няколко минути губи 3D сигнала и се връща към разделен на 2 (2D) екран.
Дали не е свързано с някакви настройки на телевизора?
-
Нещо не схващам какво точно питаш но ще ти дам следния отговор.Истински 3D сигнал /блурей / можеш да подкараш с тотал медиа театър платинум 5 -това е плеъра.Освен това видео картата на РС-то ти трябва да поддържа 3D.Отделно самия комп трябва да си е с добър процесор.
При сигнала който явно ти гледаш SBS не ти трябва нищо специално .Файлът е обикновено MKV формат и повечето плеъри нямат проблеми с него.След това от 3D бутона на дистанционното на телевизора си задаваш нещата.
-
Цитат:
Katmai
Благодаря за отговора,
Независимо какъв е диагоналът - моделите от една серия имат едно и също шаси и софтуер. Разликата е само в големината на видеопанела и захранващият блок.
-
-
Здравейте, бих искал да попитам две неща. Вчера сравнявах в магазин на Технополис моделите на Panasonic ST50 и ST60. Бяха на някакви магазинни настройки(сиреч издути). Картината на ST60 ми се видя по-добра. Някой сравнявал ли ги е двата модела и дали е на същото мнение? Другото ми питане е относно това, каква е разликата между ST и GT серията чисто технически и дали при GT серията картината е по-добра и опасността от прогаряне е по-малка? Дилемата ми е дали да купувам сега 50ST50 за 1500лв. или да изчакам да падне цената на 50ST60?!
P.S. Също така ST няма сателитен тунер. Това не е ли лошо при положение, че след време операторите могат да премахнат приемниците и телевиора да се включва директно с антенния кабел?
-
Разликата между ST и GT
http://www.panasonic.bg/site/bg_BG/c...0&p=TX-P50ST60
- THX и ISF режими в GT
- различни контрастни филтри, дизайн и мейн бордове
Липсата на DVB-S2 тунер е важна само ако си абонат на Виваком и не желаеш да ползваш техният ресивър.
Panasonic ST60 vs ST33 Input Lag Comparison
https://www.youtube.com/watch?v=OKz04nNHlss
Published on May 31, 2013
I shot this Video in 240fps Highspeed Mode. From this footage the ST60 is about 30 to 50ms slower then the ST30.
Panasonic ST60 Input Lag Killzone 3 - YouTube
-
Здравейте,
Планувам покупка на нов телевизор. Чудя се между две LED Sony-та (за тях питах в съответната тема) и две PANASONIC PLASMA.
Бихте ли ми дали съвет кой PANASONIC да си взема: TX-P42ST60 или TX-P42GT50? Отново, факта, че TS60 e модел от тази година ме привлича, но четох, че има осезаем Input Lag.
Благодаря предварително
-
TX-P42GT50 - заради THX режима и ISF настройките
-
Около покупки на познати имах възможност за пряко сравнение на 50ST60 и 50GT60 (смятай и GT50). Лично не видях някакво очевадно предимство в картината на по-скъпия. Както се казва днес цена/качество определя битието.
Успех!!!