-
Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
Цитат:
Първоначално публикувано от
soon
Днес видях 42ST60.
Да, видимо по-добър от ST50 и GT50.
Трептенето е почти невидимо за професионалното ми око. Нямах възможност за никакви експерименти, но видимо дава заявка, че вече така тази технология е конкурентна. Само цената е нещо доста висока, но ....
Браво на Panasonic!
Наистина перфектна картина, но типично по български са го издули яко. Цената на 50 инчовия модел в щатите е по-ниска от тази на 42 ката тук: TC-P50ST60 - Panasonic 50" Black 1080P 3D Plasma HDTV at Abt
:mad:
-
Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
Цитат:
koleto
Всъщност цената в България е може би най-добра в цяла Европа.
Излишно е да сравняваш с цените в Щатите.
Опитай да си го купиш от там и ще разбереш защо.
-
http://hdguru.com/panasonic-tc-p65st...a-hdtv-review/
Модел | Черно | Черно ANSI | Бяло | Бяло ANSI | ANSI контраст | Ревю |
VT Series (Plasma) |
TX-P55VT65B | 0.003 cd/m² | 0.007 cd/m² | 120 (Window)/114 (Mid)/76 (Low) cd/m² | - | - | HDTVtest |
TX-P55VT65B | 0.005 cd/m² | 0.0064 cd/m² | 120 cd/m² | 68.85 cd/m² | 11,300:1 | AVForums |
GT Series (Plasma) |
TX-P50GT60B | 0.005 cd/m² | 0.008 cd/m² | 120 cd/m² | - | - | HDTVtest |
TX-P50GT60B | 0.002 cd/m² | 0.003 cd/m² | 120 cd/m² | 94 cd/m² | 27,741:1 | AVForums |
ST Series (Plasma) |
TX-P42ST60 | 0.005 cd/m² | 0.007 cd/m² | 166 (High)/158 (Mid)/138 (Low) cd/m² | - | - | HDTVtest |
Таблица 2012 |
-
-
Колеги отново да помагате ...как да регистрирам тоя divx плеър ....през телевизора ли или през нета на лаптопа?
hristoslav2 помогни да влезна в сервизното меню на плазмата, където се показват часовете на работа и включванията ...нещо не мога да го изкарам по начините описани тук.....плазмата е 42UT50E.Благодаря предварително.
-
Re: Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
Цитат:
4i4o Man4o
И другия въпрос е ,дали ще станат очила от Самсуняк модел SSG-5100?
Цитат:
hristoslav2
Очилата трябва да станат
Чичо Манчо, смело се хвърляй на цайсите. Пействам това, което съм написал няколко страници по-назад:
"Преди няколко дни бях попитал тук за препоръка на 3д очила на по-народни цени и ми посочиха SAMSUNG SSG-4100GB. Оказа се, че вече са изчерпани. Отидох в Техномаркета на "Цариградско шосе" и имах късмет да попитам консултанта, който беше представител само на Самсунг. Каза, че наистина въпросният модел е изчерпан, но вече е наличен новият SAMSUNG SSG-P5100Х. Тествани са и работят на Panasonic TX-P42ST50E. Два броя цайси струват 59 лв. Да кажа за тези, които никога като мен не са ползвали 3д очила, че имат едни предпазни стикери, които спокойно можете да разлепите и няма опасност за самите очила.
п.с. Направи ми много лошо впечатление, че служителите в няколко Техномаркета бяха тотално неграмотни и ме убеждава, че очила на самсунг не могат да се изполват на друг ТВ. Затова четете и търсете информация в интернет преди да се насочите към някаква техника, защото "консултантите" трудно ще ви помогнат да направите правилния избор. Все пак не мога да не отбелажа, че момчето в ТМ-Цариградско шосе беше отзивчиво и ми разпечата комплекта очила за да ги пробваме на място."
-
Благодаря на jjf за отговора ,и се извинявам за въпроса относно регистрацията на плеъра ...просто трябваше отново да прочета началото на форума ...намерих го ....остана само как да вляза в сервизното меню ...
-
-
Цитат:
4i4o Man4o
остана само как да вляза в сервизното меню ...
Всичко което знам е написано в началото на темата - тествано е на ST, GT и VT
Резултати от тестове
ANSI патерн - запълване на екрана с шахматно разположени бели и черни квадрати
Model | Black | Black ANSI | White | White ANSI | Contrast ANSI | Review |
VT Series (Plasma) |
TX-P50VT65B | 0.004 cd/m² | 0.007 cd/m² | - | 90.29 cd/m² | 13000:1 | AVForums |
TX-P55VT65B | 0.003 cd/m² | 0.007 cd/m² | 120 (Window)/114 (Mid)/76 (Low) cd/m² | - | - | HDTVtest |
TX-P55VT65B | 0.005 cd/m² | 0.0064 cd/m² | 120 cd/m² | 68.85 cd/m² | 11300:1 | AVForums |
GT Series (Plasma) |
TX-P50GT60B | 0.005 cd/m² | 0.008 cd/m² | 120 cd/m² | - | - | HDTVtest |
TX-P50GT60B | 0.002 cd/m² | 0.003 cd/m² | 120 cd/m² | 94 cd/m² | 27741:1 | AVForums |
ST Series (Plasma) |
TX-P50ST60 | < 0.02 cd/m² | < 0.02 cd/m² | 104 cd/m² | - | - | FLATPANELSHD |
TC-P65ST60 | 0.0068 cd/m² | - | 155.89 cd/m² | - | - | HDGURU |
TX-P42ST60 | 0.005 cd/m² | 0.007 cd/m² | 166 (High)/158 (Mid)/138 (Low) cd/m² | - | - | HDTVtest |
Е Series (LCD) |
TX-L42E6 | 0.04 cd/m² | - | 201 cd/m² | - | - | Les Numeriques |
Таблица 2012 |
-
А сега специален въпрос към jjf - щото драмата е пълна. Днес купих въпросните очила SSG 5100gb два броя -Самсунг ,за сумата от 59лв. В магазина накарах консултанта да ги тества и те без проблем се свързаха към един Самсунг...изписа на екрана че са синхронизирани и ок. Обаче като се прибрах у нас и реших да ги пусна на Панасоника и нъц ,нищо не се случи ...само индикатора на очилата премигва няколко пъти и угасва .....някой да помага, че май се набутах яко с 59лв. Давайте съвети моля, дали изобщо ще тръгнат или да ходя утре да ги сменям за друг модел......Имат емблемата на FULL HD 3D но има и едно RF ,дали това не бърка цялата далавера .......
-
Натисни и задръж бутона на очилата за няколко секунди.
Гледай да си близо до телевизора.
Мисля че даваха 50см при първоначално синхронизиране, въпреки че моите се синхронизираха и от по-далеч.
Не разбрах изобщо пробвали ги с 3Д филм или си чакал само да се появи нещо на телевизора като си включил очилата.
Имай в предвид, че очилат се изключват автоматично доста бързо когато няма 3Д образ на телевизора и след това трябва да ги вкл. отново е кратко натискане на бутона й. Лампата трябва да светне за крако в зелено.
-
-
-
Има ли начин да се използва алтернативна камера за скайп за плазма Панасоник Виера ,т.е. да не е оригиналната ,а нещо по евтинко ......
-
Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Здравейте форума! 50st50 от вчера с CA модул на близу промени цвета на power индикатора- вместо зелен е жълт и докато е на стенд бай режим редува червен с жълт цвят, иначе телевизора работи нормално. Опитвах с изключване от тока, махане на модула на близу...жълтото си седи- това индикация за някакъв проблем ли е и защо така изведнъж се смени? Благодаря предварително ;)