Искам да попитам как ви работи EPG/Guide? Показва ли цялата информация за програмите или само сега и следващо предаване? Има ли възможност за таймер на програма(да превключи ТВ на тая програма когато тя започне)?
Преглед за печат
Искам да попитам как ви работи EPG/Guide? Показва ли цялата информация за програмите или само сега и следващо предаване? Има ли възможност за таймер на програма(да превключи ТВ на тая програма когато тя започне)?
И аз се бях настроил за кофти звук (предвид прочетеното в ревютата и монтираните 2Х5W + 10W), но се оказа, че след съответните потребителски настройки на екуалайзера и особено при задаване на режим за отстояние от стената +30 см. (реалното отстояние на ТВ-то е около 25 см.) се получава приличен звук за помещението.
По-нататък ще мисля за допълнително hi-fi озвучаване :)
Ceco, телевизора има всичко друго, но не и перфектен баланс на сивото - тука Панасоник са се постарали да го осерат!. Режим стандарт синее и има влошени детайли в тъмната част (като ЛЦД), режим "кино" е в зелената гама (както искаш ти) без никакви настройки, другите два режима стават, но със съответното пипване на баланса. Установих, че е достатъчно да се корегира само двуточковия баланс - донякъде и готовите настройки са някаква база, но е несериозно да се прилагат 1:1 - няма еднакви панели.
"Топло" е вярната цветова температура, гама 2.2 е за по-светли помещения, 2.4 е за по-тъмни.
Не съм пред ТВ-то в момента, но ще се опитам по спомен да опиша основните настройки:
Потребителски режим:
- Equalizer: най-образно казано във формата на V (ниските и високите честоти съм ги вдигнал , а средните са около 0);
- Отстояние от стена: +30 см. (чувстително променя звука);
- Усилване на бас: вкл. (не съм сигурен за точното име опцията, но е нещо като Bass Boost);
- Surround: изкл. (зададените режими пресъздават различни ефекти, които не ме кефят, но може би ще са ОК ако напр. при гледане на някой мач си включиш режим Стадион :) )
Все пак това са лични предпочитания, така че можеш да проиграеш различни настройки на EQ и Surr. докато намериш твоите :)
Поздрави!
Koлеги това ли са очилата на Samsung, за които писахте че са съвместими с ST60???
https://www.technopolis.bg/b2c/detai...-SSG-P51002/XC
Да , това са - най-вероятно стават и миналогодишния модел (4000) .
Improvements
Date/Version Description Nov. 5, 2013
Ver. 1.266
- Improvement of the Wifi connectoin and BBC HTML issue.
Jun. 5, 2013
Ver. 1.265
- Improvement of E.P.G.
Sep. 25, 2012
Ver. 1.261
- Improvement of browser.
Jun. 19, 2012
Ver. 1.256
- Improvement of Viera connect functions.
Apr. 26, 2012
Ver. 1.253
- Support Skype TV functionality.
http://panasonic.jp/support/global/c...down_eu12.html
BBC HTML никога не съм ползвал и ако е имало някакви проблеми не съм знаел.
EPG-то си е все така - текущото и следващото предаване.
С браузъра не съм имал проблеми.
С виера функциите също.
Скайп не ползвам, че не ми се дават 200 лв. за камера тъй, че както написах за мен няма разлика с предишната версия.
За някой друг може и да има.
Може ли докато се разработва телевизор, да се гледа в 3D режим или не се препоръчва?
Никакъв проблем, но и там със занижен контраст и яркост първите около 200 часа. Даже в сферата на шегата, е още по-добре, защото образите са замазани. :smiley:
Ето как собственик на ST60 е оправил проблема с тинтовете - добавил е вентилатори в горната част на задният капак.
Плазменные телевизоры Panasonic 2013 (часть 2) [96] - Конференция iXBT.com
Някой от собствениците на 50ст60 може ли да качи снимки или видео от СД цифрова тв(не на ХД), особено тези с по-лоша картина. Много ми е интересно дали се справят добре на такъв сигнал.