Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница /част 4/
Цитат:
Първоначално публикувано от
dilyn
Имам този
Panasonic .Пуснах 3D от флашка, филма върви но няма субтитри Аз ли бъркам някаде или е от самият телевизор?
Благодаря!!!
Името на субтитрите трябва да е същото като името на филма както и да са в една и съща папка! Ако това е така натисни бутона Options ще ти излезе меню от което трябва да ги включиш, както и да избереш кодировката /Кирилица/. Но имай предвид че субтитрите са много малки и не могат да се регулират. Също така за 3D вградения плеър не може да ти ги подкара в динамичен режим.
Цитат:
Didko1984
Моя отпечатък почти се махна:21:
Разкажи по подробно!
Цитат:
loudnes
Разкажи по подробно!
Ми най-голям ефект се оказа, че има с фабричния Scrolling Bar. На кратко ще обесня какво правих 4-5 дни поред след като бях писал някой да помага. 2 часа телевизия със зуумнат екран, 2 часа Scrolling bar и едно филмче. Това го правих 4-5 дена поред. Само искам да отбележа следното, което ми направи впечатление. Върти се Scrolling Bar-а 2 часа и петното видимо изчезва на места, след което почвам да си гледам телевизия зуумнато и след 1 час телевизия като пусна Scrolling Bar-a отново, петното някак си ... не че се е появило отново, но не е като след 2 часа въртене. Не знам дали го обесних правилно...:rolleyes:
Потвърждавам поста на колегата Дидко. При мен петното изчезна почти на 100% по подобен начин на чистене.
Колеги от кои изходи мога да пусна звук към домашното си кино (то е за компютър, но.. няма значение):
http://www.rtings.com/images/reviews...ack-medium.jpg
Пробвах пробвах, от никои не изкарва звук!
Пробвах от изхода за слушалки, но от тях изкаран звука... почти нищо не се чува на системата въпреки че е усилена до край!
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
brabusbg
Колеги от кои изходи мога да пусна звук към домашното си кино (то е за компютър, но.. няма значение):
http://www.rtings.com/images/reviews...ack-medium.jpg
Пробвах пробвах, от никои не изкарва звук!
Пробвах от изхода за слушалки, но от тях изкаран звука... почти нищо не се чува на системата въпреки че е усилена до край!
Колега аз използвам оптичния изход към ресивъра . От слушалките не би трябвало да има проблем, виж в менюто на ТВ-ра настройките за звук .
Оптиката на моя ТВ е отстрани, ако не се лъжа.Какви входове имаш към домашното кино ?Прикачен файл 12290
Не нямам оптика. За това по другите изяоди искам да я вържа.
На снимката която си сложил са входове, остава ти изхода на слушалките.А какви входове имаш ?
А аз си мислех че някои от тях изходи. Ами то освен от слушалките и оптика друг изход няма :-(
Какви входове имаш на домашното кино за звук? Ако имаш ARC вход, HDMI2 порта на ТВ-то поддържа обратен звуков сигнал. Аз съм направил друг номер... Имам старо DVD домашно кино на "Панасоник" и го ползвам единствено за изкарване на звук.
Ползвам Micro SCART to SCART кабела от комплекта и когато включа AV от дистанционното на DVD-то - слушам звук от талавизора на колонките:
http://i.imgur.com/PRFrrl6.jpg
1 Прикачен файл(ове)
Не нямам ARC и HDMI. Това са ми входовете:
Цитат:
brabusbg
Не нямам ARC и HDMI. Това са ми входовете:
Твоят случай е като на "Той" - ползвай същия кабел + един преходен SCART-CHINCH, по този начин ще изкараш стерео-сигнал от ТВ през SCART.
Цитат:
zlatacho
Твоят случай е като на "Той" - ползвай същия кабел + един преходен SCART-CHINCH, по този начин ще искараш стерео-сигнал от ТВ през SCART.
Но аз нямам SCART на телевизора :(
Цитат:
brabusbg
Но аз нямам SCART на телевизора :(
AV1 - конектора не е ли SCART ?